Beşiktaş, Abdülkerim için son kez devrede

Konyaspor’un başarılı stoperi Abdülkerim Bardakçı’yı kadrosuna katmak isteyen Beşiktaş son kez yeşil-beyazlı takımın kapısını çalacağı kaydedilirken, Fenerbahçe ve Trabzonspor’da genç oyuncuyu kadrosuna katmak istiyor.

Beşiktaş, Abdülkerim için son kez devrede

Konyaspor’un başarılı stoperi Abdülkerim Bardakçı’yı kadrosuna katmak isteyen Beşiktaş son kez yeşil-beyazlı takımın kapısını çalacağı kaydedildi. Fenerbahçe, Trabzonspor ve Avrupa takımlarının da listesinde olan oyuncunun Konyaspor’da ki kariyeri teknik direktör İlhan Palut ve Başkan Özgökçen arasındaki yapılacak zirvede netlik kazanacak.

Yeşil-beyazlı takıma 2 milyon Euro teklifte bulunan Beşiktaş yönetimi ikinci teklifini yapmaya hazırlanırken genç oyuncu için para artı futbolcu takasında bulunacağı ifade edildi. Konyaspor yönetiminin bu teklifi de geri çevirmesi halinde ise Beşiktaş’ın rotasını alternatif isimlere çevireceği kaydedildi.

Öte yandan Konyaspor yönetimi ise Abdülkerim Bardakçı için 5 milyon Euro isterken, Fenerbahçe ve Trabzonspor’un da genç oyuncuyu kadrosuna katmak için girişimlere başladığı kaydedildi. Başkan Ali Koç’un Abdülkerim ve Amir’i Fenerbahçe’ye kazandırmak istediği ifade edilirken, Özgökçen ile görüşmelerini sürdürdüğü kaydedildi.

Ayrıca Konyaspor teknik direktörü ilhan Palut ise her iki oyuncunun da takımda kalmasını istediğini  daha önce açıklamıştı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum