İlhan Palut’tan Gaziantepspor maçı öncesi değerlendirme

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, Gaziantepspor maçında Calvo’nun yokluğunda sol stoper mevkiinde hangi ismi görevlendireceğinin yanı sıra zirve yarışı ve ara transfer döneminde transfer yapılıp yapılmayacağı hakkında konuştu.

İlhan Palut’tan Gaziantepspor maçı öncesi değerlendirme

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda gerçekleştirilen antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Palut, Gaziantepspor maçında Calvo’nun yokluğunda sol stoper mevkiinde hangi ismi görevlendireceğinin yanı sıra zirve yarışı ve ara transfer döneminde transfer yapılıp yapılmayacağı hakkında konuştu.

“EN DOĞRU KARARI VERECEĞİZ”

Tecrübeli teknik adam, Gaziantep maçında Calvo’nun yokluğunda stoperde kime şans vereceğine yönelik, “Çok iyi çalışıp süre bekleyen oyuncularımız var. Calvo özelinde iyi performans ile bu bekleme süreci uzayan oyuncular. Onlar için de bir fırsat. Kahraman da Uğurcan da çok iyi çalışıyor. Kahraman’ın bileğinde bir sakatlık vardı ama bugünkü antrenmana katıldı. En doğru kararı vereceğiz. Savunmada çok değişiklik yapmayı seven bir teknik adam değilim. Orada iyi bir düzenimiz vardı. Buraya gelecek oyuncunun da gereke pas oyunu, gerekse de defansif mücadele noktasında, ben başarılı bir maç çıkaracağını inanıyorum” değerlendirmesini yaptı.

“ÇOK TAKIM ZİRVE YARIŞI İÇİNDE OLACAK”

İlhan Palut, Süper Lig’deki şampiyonluk adaylarının çok erken yarış dışında kalacağını düşünmediğini belirtererek, “Ben uzun süre ligin üstünün 6-7 takımla süreceğini, gideceğini düşünüyorum. Bu durum da ligin kalitesi, daha izlenebilir ve heyecanlı olması adına güzel bir durum. Çok takım zirve yarışı içinde olacaktır. Kendi özelimizde biz de sürekli istikrarlı bir gidişle üst sıralarda yer alan bir takım olarak devam etmek istiyoruz” ifadelerine yer verdi.

"TRANSFER DİNAMİK BİR SÜREÇ"

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, Amar Rahmanovic'in ayrılığı sonrasında 10 numara mevkiinde yaşanan sıkıntı hakkında, “Transfer dinamik bir süreç. Şu an çok iyi gördüğünüz mevkilerde de bazen transfere ihtiyaç duyabilirsiniz. Bugün memnun kalmadığımız mevkiler ilk yarının kalan bölümünde atağa geçebiliyor. Orada transfer defterini kapatabiliyorsunuz ancak şu günün şartlarında evet Endri Çekiçi bizim gerçek anlamda tek ofansif orta saha oyuncumuz. Biraz daha süreç ilerlesin, duruma bakalım. Yönetimle değerlendireceğimiz bir konu. Neden bu transfer olmasın” dedi.

Haber Dairesi (Konya Haber)

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.