Konyaspor’un Kosta Rikalı yıldızına büyük övgü

Katar’da düzenlenecek 2022 Dünya Kupası’nda mücadele edecek Kosta Rika Futbol Federasyonu’nun bağlı olduğu Concacaf, geri sayım sayacı için düğmeye basarken, 4 oyuncunun yer aldığı paylaşımında Konyaspor’un tecrübeli stoperi Calvo’ya da yer verdi.

Konyaspor’un Kosta Rikalı yıldızına büyük övgü

Katar’da düzenlenecek 2022 Dünya Kupası’nda mücadele edecek Kosta Rika Futbol Federasyonu’nun bağlı olduğu CONCACAF, geri sayım sayacı için düğmeye basarken, 4 oyuncunun yer aldığı paylaşımında Konyaspor’un tecrübeli stoperi Calvo’ya da yer verdi.

Konyaspor’un Kosta Rikalı defans oyuncusu Francisco Calvo, 21 Kasım -18 Aralık 2022 tarihleri arasında Katar’da 5 farklı şehirde 8 farklı stadyumda oynanacak maçlarda forma giyecek.

Kuzey ve Orta Amerika ile Karayipler Futbol Konfederasyonu CONCACAF, geri sayım sayacı için düğmeye basarken, 4 oyuncunun yer aldığı ‘Geri sayım devam ediyor…’ başlıklı paylaşımda bulundu.

CONCACAF’a bağlı Kosta Rika Futbol Federasyonu da (FCRF), Konyaspor’un tecrübeli stoperi Francisco Calvo’nun yer aldığı paylaşımı retweetledi.

Dünya Kupası Elemeleri'nde Yeni Zelanda'yı 1-0 yenen Kosta Rika, Katar biletini alan son takım olmuştu.

32 ülkenin boy göstereceği Dünya Kupası’nda Kosta Rika; İspanya, Almanya ve Japonya’nın yer aldığı E Grubu’nda mücadele edecek.

konyasporun-kosta-rikali-yildizina-buyuk-ovgu.jpg

konyasporun-kosta-rikali-yildizina-buyuk-ovgu-001.jpg

konyasporun-kosta-rikali-yildizina-buyuk-ovgu.jpeg

Haber Dairesi (Konya Haber)
 

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.