Konyaspor, Beşiktaş’a odaklandı

Konyaspor, 27 Aralık’ta oynanacak Beşiktaş maçına odaklandı. Teknik direktör İlhan Palut, analiz ekibi ile birlikte rakibini detaylı bir şekilde inceliyor.

Konyaspor, Beşiktaş’a odaklandı

Süper Ligin 19. haftasında kendi sahasında Beşiktaş’ı konuk edecek olan Konyaspor’da hazırlıklar sürüyor.

Teknik direktör İlhan Palut, zorlu mücadelede sahaya süreceği 11'i belirlemeye çalışırken, takım olarak Beşiktaş maçına  yoğunlaşmış durumda. Oynadığı son 4 maçta Fatih Karagümrük, Antalyaspor ve Hatayspor maçlarını kazanan Yeni Malatyaspor ile berabere kalan  yeşil-beyazlılar, taraftarları önünde rakibini yenmeyi planlıyor.

konyaspor-004.jpg

Teknik direktör İlhan Palut, analiz ekibi ile birlikte son haftalarda form tutan rakibini detaylı bir şekilde incelerken, oyuncularına Beşiktaş’ın artılarını ve eksilerini anlatıyor. Genç teknik adamın, öğrencilerine Takım olmanın önemine vurgu yaptığı kaydedilirken, önlerinde zor bir maçın olduğunu söylediği öğrenildi. Palut’un Hatayspor maçının geride kaldığını oyuncularına hatırlatarak, “ "Hatayspor maçı geride kaldı. Şimdi Beşiktaş maçına odaklanmalıyız, sizden aynı mücadeleyi bu maçta da bekliyorum" dediği öğrenildi.

Öte yandan 45 yaşındaki hocanın, diğer maçlarındaki gibi zorlu mücadelede de dengeli savunma ve hücum anlayışının olduğu kaydedilirken, dev mücadelede oynatmayı düşündüğü isimleri de netleştirmeye başladığı öğrenildi.

 

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.