Konyaspor - İlhan Palut ayrılığının perde arkasını ünlü isim tek tek anlattı

Konyaspor’un İlhan Palut ile yolları ayırma kararı gündemdeki yerini koruyor. Peki, Palut’un sözleşmesi neden sonlandırıldı, perde arkasında neler yaşandı? Ünlü yorumcu Erman Toroğlu, canlı yayında tek tek anlattı.

Konyaspor - İlhan Palut ayrılığının perde arkasını ünlü isim tek tek anlattı

Spor dünyasının gündemi, bir süredir Konyaspor. Yeşil beyazlı yönetimin kararıyla teknik direktör İlhan Palut ile yollar ayrıldı. Birçok kişi İlhan Palut'un takımdan neden ayrıldığı sorusunu sorguladı. Sonrasında da birçok iddia ortaya atıldı.

İLHAN PALUT İLE YOLLAR NEDEN AYRILDI? ERMAN TOROĞLU ANLATTI

Ünlü yorumcu Erman Toroğlu, A Spor canlı yayınına bağlanarak ayrılıkla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Toroğlu, ayrılığın perde arkasını anlatırken flaş bir iddiada da bulundu.

İLHAN PALUT, AYRILIĞIN ARDINDAN KONUŞTU

İlhan Palut ayrılığın ardından konuşmuş ve şu ifadeleri kullanmıştı:

“Emre Belözoğlu ile Trabzonspor maçı sonrası görüşme gerçekleştirdim. Ayrılığım sonrası Emre Hoca da beni aradı. Nuri Hoca ile de öyle ilişkilerim vardır. Türk hocaların hepsi ile dayanışma içindeyiz. Ben sadece pro lisans kurslarıyla alakalı düzenleme yapılması gerektiğini söyledim. Biz bunu aramızda çözdük. Bu açıklamalarla Konyaspor gibi bir camianın teknik direktör konusunda kara vermesini bir birine bağdaştırmak nasıl bir zorlamadır. Öyle bir şey yok. Onların ikisi de benim yaş olarak küçüğüm. İnşallah futbolculuk kariyerlerinde olduğu gibi teknik adamlık kariyerlerini en üst noktada sergilerler.

"AYRILIRKEN ŞÜKRETTİM"

Beşiktaş maçında şanssız şekilde mağlup olduk. Bunlar saha oyunu. Her sonuca açık. Aslında kabul edilebilir bir performans vardı. Ben ayrılırken şükrettim. Bulduğunuz mevki ile insanları saygıya zorlayabilirsiniz ama sadece kendiniz gibi davranarak bu denli itibar görmek çok güzeldi. Benim için unutulmaz bir maceraydı. Onlara bana verdikleri bu değer için ben teşekkür ediyorum. Duygusal bir ayrılık oldu. Bana bu denli inandıkları için, bu yolu benimle beraber yürüdükleri için teşekkür ediyorum. Konyaspor camiası ve çok sevdiğim oyuncularım için teşekkür ediyorum.

"BİR HOCA GÖNDERİLDİKTEN 2 SAAT SONRA 'HOŞ GELDİN İLHAN PALUT' PAYLAŞIMI GÖRMEYECEKSİNİZ"

Herhangi bir takımın başında bir teknik direktör varken hiçbir kulüple görüşmeyeceğim. Bir hoca gönderildikten 2 saat sonra 'Hoş geldin İlhan Palut' yazısını hiçbir kulübün sayfasında göremeyeceksiniz.”

PERDE ARKASINI ANLATTI

Erman Toroğlu canlı yayında ayrılığın perde arkasını anlattı. İşte Erman Toroğlu'nun açıklamaları:

Konyaspor'dan ayrılan İlhan Palut için çok enteresan şeyler söyleniyor. İşin aslını size söyleyeyim en açık şekilde. Konyaspor yönetimi uzun zamandır İlhan Palut'tan rahatsız. Sebebi de maçlardan sonra teknik adamın koridorlarda yaptıklarından artık bıkmaları.

Gözlemcilere artık rica minnet yaptıklarını yazdırmamışlar. Rakip teknik adamlara hareketler yapılıyormuş ve bundan uzun zamandır rahatsızlarmış. 'Bizim Konya'ya yakışmazdı' diyorlar.

Zaten İlhan Palut gitmeden diğer teknik adamı hazırlamışlar. İlhan Palut'un gidişi sportif başarısızlık ya da teknik açıdan değil. İnanılmaz derecede rahatsız olmuşlar, uzun zamandır.

'Zaten bu kafada çalışırsa 8-10 maç sonra her yerden ayrılır' diyorlar. Tabi buna İlhan Palut cevap verir, o da ayrı bir olay.

"İSMAİL KARTAL VARKEN SUNUM YAPTI"

Yalnız İlhan Palut için şunu da söylüyorlar: İsmail Kartal bizde çalışırken, bize gelmek için bize sunum yaptı diyorlar.

"VALERIEN ISMAEL VARKEN DE SUNUM YAPTI"

Beşiktaş'ta Valerien Ismael varken, Beşiktaşlı bir yöneticiyle münasebete geçip oraya da sunum yaptı diyorlar.

Yani kendisi bir şeyler yaptı. Evi camdansa komşunun camına taş atmayacaktı' diyorlar.”

 

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.