Konyaspor ligin en az gol yiyen takımı

İlhan Palut yönetimindeki Konyaspor, Spor Toto Süper Lig’de en az gol yiyen takım konumunda ilk sırada yer alıyor.

Konyaspor ligin en az gol yiyen takımı

Ligde gol atma ve  kalesini gole kapama noktasında başarılı bir grafik çizen Konyaspor, özellikle teknik direktör İlhan Palut’un göreve başlamasının ardından bu noktada ligin en iyilerinden oldu.

EN İYİSİ KONYASPOR EN KÖTÜSÜ ÇAYKUR RİZESPOR

Teknik direktör İlhan Palut yönetiminde ligde 22 maça çıkan yeşil-beyazlılar bu periyotta yediği 16 golle en az kalesinde gol gören takım olurken, onu bir maç fazlasıyla 17 gollü Trabzonspor, 24 gollü Sivasspor ve 25 gol yiyen Adana Demirspor takip etti. Söz konusu periyotta en çok gol yiyen takım ise 39 golle Çaykur Rizespor olurken, onu 38'er golle Altay ile Yeni Malatyaspor  takip etti.

TAKIMI SAVUNMA AYAKTA TUTTU

Süper Lig'de 22 maç itibarıyla 45 puan toplayan ve zirvenin 9 puan gerisinde 2’inci sırada yer alan yeşil-beyazlıları, savunması ayakta tuttu. Ligde attığı gol bakımından 5’inci sırada yer alan ligin en az gol yiyen takımı Konyaspor, 10 karşılaşmada ise kalesini gole kapattı. Yeşil-beyazlılar  22 maçlık periyotta 13 galibiyet, 6 beraberlik ve 3 yenilgi alarak 45 puan toplama başarısı gösterirken şampiyonluk yarışında da yoluna emin adımlarla ilerliyor.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.