Konyaspor'dan taraftar paylaşımı

Zirve yarışından kopmak istemeyen Konyaspor, kendi sahasında oynadığı Antalyaspor maçından zaferle ayrılırken, taraftarlar da takımlarını yalnız bırakmadı.

Konyaspor'dan taraftar paylaşımı

Zirve yarışından kopmak istemeyen Konyaspor, kendi sahasında oynadığı Antalyaspor maçından  zaferle ayrılırken, taraftarlar da takımlarını yalnız bırakmadı.

Tribünlerin tamamı dolmasa da zorlu Antalya maçında stadyumda yerlerini alan yeşil-beyazlı renklere gönül veren taraftarlar 90 dakika boyunca takımlarını desteklerken maç sonunda büyük sevinç yaşadı. Konyaspor kulübü de 90 dakika boyunca takımlarını yalnız bırakmayan taraftarların fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşarak unutmadı.

konyaspor-002.jpg

BİRLİKTEN GÜÇ DOĞAR

Birlikten güç doğar ilkesiyle süper ligin ilk yarısının son maçını kendi sahasında 27 Aralık Pazartesi günü Beşiktaş ile yapacak olan Konyaspor, taraftarlarına da çağrıda bulundu. 42 bin kişilik Konya Büyükşehir Belediye Stadının tam kapasite ile dolmasını bekleyen yeşil-beyazlı yönetim, zirve yolunda bu maçtan çıkacak sonuç büyük önem taşıyor. Konyaspor, bu maçta saha ve taraftar desteğini de kullanarak galibiyete uzanarak devre arasına moralli girmek istiyor.

Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen ise Antalyaspor maçı sonrası yaptığı açıklamada, taraftarın önemini bu maçta gördüklerini ve Beşiktaş maçında tüm taraftarları stadyumda görmek istediklerini ifade etmişti.

konyaspor-004.jpg

konyaspor-006.jpg

 

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.