Konyaspor'un eski forveti resmen duyurdu

Konyaspor’da 1.5 sezon forma giyen Marcin Robak, 40’ıncı yaş gününde yaptığı paylaşımla futbol kariyerini noktaladığını duyurdu.

Konyaspor'un eski forveti resmen duyurdu

Polonyalı futbolcu Marcin Robak, veda videosunda, "Futbol kariyerimi resmen bitirmenin zamanı geldi. Her zaman sevdiğim ve seveceğim şeyi bitiriyorum. Birlikte oynama fırsatı bulduğum tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Önümde daha çok hedef ve zorluk var. Şimdi sıra onlara geldi" ifadelerine yer verdi.

Polonyalı golcü oyuncu Konyaspor’un küme düştüğü 2010/2011 sezonunun ara transfer döneminde Yeşil beyazlı ekibe dahil olmuş ve 2011/2012 sezonunda da forma giymişti. Robak, Yeşil beyazlı formayla çıktığı 50 maçta 13 gole imza atmıştı.

Marcin Robak, kariyeri boyunca Konfeks Legnica, Miedz Legnica, Korona Kielce, Widzew Lodz, Konyaspor, Mersin İdman Yurdu, Piast Gliwice, Pogon Szczecin, Beijing Renhe, Lech Poznan ve Sląsk Wrocław'da forma giydi. 2019 yılında ise Widzew'e geri dönen futbolcu, iki yıl boyunca bu takımın renklerini temsil etti. 

Robak, Polonya futbol liglerinin en üst seviyesi olan Ekstraklasa'da toplam 252 maça çıktı ve 120 gol kaydetti. 2013/2014 sezonunda Pogon formasıyla ve 2016/2017 sezonunda Lech formasıyla iki kez gol kralı oldu. 9 kez milli takımda forma giyen Robak, Tayland'a karşı bir gol attı.

Haber Dairesi (Konya Haber)
 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.