Son Dakika: Konyaspor resmen duyurdu! Aleksandar Stanojevic imzayı attı

Son Dakika Haberi! İlhan Palut ile yolları ayıran Konyaspor, yeni teknik direktör Aleksandar Stanojevic ile anlaşma sağladı. Sırp teknik adam, kendisini 1,5 yıllığına Yeşil Beyaz renklere bağlayan sözleşmeye imzayı attı. (Aleksandar Stanojevic kimdir?)

Son Dakika: Konyaspor resmen duyurdu! Aleksandar Stanojevic imzayı attı

İlhan Palut ile yollarını ayıran Konyaspor'un yeni teknik direktörü belli oldu. Yeşil Beyazlı kulüp, son olarak Partizan'dan ayrılan Sırp teknik direktör Aleksandar Stanojevic ile anlaşmaya vardı. 

Konya Büyükşehir Stadyumu’nda gerçekleştirilen imza töreninde Stanojevic ile 1,5 yıllık sözleşme imzalandı.

son-dakika-konyaspor-resmen-duyurdu-yeni-teknik-direktor-imzayi-atti.jpg

Yeşil beyazlı kulüpten yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:

"Konyaspor’umuz, teknik direktör Aleksandar Stanojevic ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı. MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumu'nda gerçekleşen imza törenine, yöneticilerimiz İbrahim Şahin ve İsmail Yazıcı katıldı. Kariyerinde daha önce DL Aerbin, BJ Guoan, Maccabi Haifa, BJ Enterprises, PAOK, Al-Qadsiah FC ve BJ Renhe takımlarında görev yapan Stanojevic son olarak Partizan’da çalıştı.

Sırp teknik adam 2009-2010 ve 2010-2011 yıllarında Partizan ile Sırbistan Lig Şampiyonluğu yaşarken yine 2010-2011 sezonunda Sırbastan Lig Kupası’nı da kazanma başarısı göstermişti. Teknik direktörümüz Aleksandar Stanojevic'in yardımcılıklarını Branko Vukasinovic, Branimir Micovic, Nemanja Jovsic ve Radenko Pantovic yapacak."

son-dakika-konyaspor-resmen-duyurdu-yeni-teknik-direktor-imzayi-atti-001.jpg

 

KONYASPOR'UMUZA HOŞ GELDİN

İmza öncesi Konyaspor'un sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda ise iki dilde, "Konyaspor'umuza hoş geldin Aleksandar Stanojevic" ifadeleri kullanıldı. 

 

 

KONYASPOR'UN YENİ TEKNİK DİREKTÖRÜ ALEKSANDAR STANOJEVİC KİMDİR?

Partizan ile 97 maçta görev alan Aleksandar Stanojevic 75 galibiyet, 10 beraberlik ve 12 mağlubiyetle 235 puan topladı ve maç başına da 2.42 puan ortalaması yakaladı. Stanojevic, Partizan ile 2 Lig şampiyonluğu ve 1 kez de Sırbistan Kupası şampiyonluğu sevinci yaşadı. 49 yaşındaki teknik adam daha önce BJ Rehne, Al-Qadsiah FC, PAOK, BJ Enterprises, Maccabi Haifa, BJ Guoan, FK Srem, DL Aerbin ve Sırbistan U19 takımlarında görev aldı.

son-dakika-konyaspor-resmen-duyurdu-yeni-teknik-direktor-imzayi-atti-002.jpg

Haber Dairesi (Konya Haber)

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.