9 kişinin can verdiği kazada kahreden detay

Sivas'ın Gölova ilçesinde meydana gelen katliam gibi kazada kahreden bir detay ortaya çıktı. 9 kişinin can verdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Rabia Gümüş'ün 6 aylık hamile olduğu ortaya çıktı.

9 kişinin can verdiği kazada kahreden detay

Sivas-Erzincan karayolu Gölova ilçesi Çataklı köyü kayınlarında meydana geldi. Sivas'tan Erzincan istikametine gitmekte olan Hamza Çelik yönetimindeki 34 KJ 6418 plakalı hafif ticari araç ile karşı istikametten gelen Özgür Görünüş yönetimindeki 34 NF 9250 plakalı otomobil kafa kafaya çarpıştı. Kazada biri bebek toplam 9 kişi öldü.9-kisinin-can-verdigi-kazada-kahreden-detay-001.jpg

RABİA GÖRÜNÜŞ 6 AYLIK HAMİLEYDİ

Kazada ölenlerin isimleri şu şekilde; Rabia Görünüş (28), Özgür Görünüş (31), Ali Görünüş (1), Burak Efe Dündar (10), Gökmen Dündar (36), Hamza Çelik (62), Edanur Çelik (20), Necla Dündar (40) ve Hasan Çelik (75). Kazada Görünüş ailesinden anne baba ve 1 yaşındaki çocukları hayatını kaybederken Rabia Görünüş'ün 6 aylık hamile olduğu belirtildi.

9-kisinin-can-verdigi-kazada-kahreden-detay.jpg

ÇOCUKLARIN OYUNCAKLARI ETRAFA SAÇILDI

Kazada hayatını kaybeden çocukların olay yerinde etrafa saçılan oyuncakları yürek dağladı.

9-kisinin-can-verdigi-kazada-kahreden-detay-002.jpg

KAZA İLE İLGİLİ İNCELEME SÜRÜYOR

Van nüfusuna kayıtlı Görünüş çiftinin 2018 yılında evlendikleri ve İstanbul'da yaşadıkları öğrenildi. Kazada ölen Dündar, Çelik ve Gündoğdu ailelerinin ise Ağrı nüfusuna kayıtlı oldukları açıklandı. 9 kişinin cenazeleri, ailelerine teslim edilmek üzere Suşehri ve Gölova Devlet Hastanelerinin morglarına kaldırıldı.

9-kisinin-can-verdigi-kazada-kahreden-detay-003.jpg

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.