Acımasız anne çocuklarını böyle dövdü! Babanın iddiaları olay kadar vahim

Gaziantep’te daha önce kocası Ali Yavuz’u bıçaklayarak akciğerinden yaralayan Nedime Yavuz, bu kez öz çocuklarını darp etti. Şiddet anları kameraya saniye saniye yansıdı. Baba, "Çocuklarımı kabloyla boğmaya çalıştı" iddiasında bulundu.

Acımasız anne çocuklarını böyle dövdü! Babanın iddiaları olay kadar vahim

Gaziantep Haber: Olay, Şehitkamil ilçesine bağlı Karşıyaka mahallesinde yaşandı.

İhlas Haber Ajansı’nda (İHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; anne Nedime Yavuz tarafından uygulanan şiddeti cep telefonu kamerasıyla kaydeden baba, eşi hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.

DAHA ÖNCE KOCASINI AKCİĞERİNDEN BIÇAKLAMIŞTI

Gaziantep’te daha önce eşi tarafından bıçaklanan Ali Yavuz eşi Nedime Yavuz'dan şikayetçi olmak için mahkemeye müracaat etti. Şikayet davaları devam eden çiftin çocuklarını de öz annesi tarafından şiddet uygulayan anne hakkında baba Ali Yavuz, “Çocuklarını öldürmeyle tehdit etmesi, ağzına alınmayacak ithamlarda bulunma ve bir kız evladına söylenmeyecek kötü kelimeler ağzına alınmayacak kelimeler bunlarla psikolojilerini bozarak onları tehdit ediyor.

KABLOYLA BOĞMAYA ÇALIŞMIŞ

Baba Yavuz, “Bu çocuklarda çaresiz bir şekilde ağlıyor. Çocuklarımı kabloyla boğduğu çocuğumun kendi dilinden dökülüyor. Bu kayıtlarda vardır” dedi.

acimasiz-anne-cocuklarini-boyle-dovdu-babanin-iddialari-olay-kadar-vahim.jpg

ŞİDDET ANI KAMERADA

Yaşadıkları olaylarla ilgili ellerinde cep telefonu kamera kaydı ve ses kayıtlarının olduğunu vurgulayan Ali Yavuz, kayıtlarda çocuklarına uygulanan şiddet ve tehditlerin de yer aldığını ifade ederek, "Ses kaydı var kamera görüntüleri vardı bu görüntüler ben evden uzaklaştırma yapıyordu bu görüntüleri imha ediyordu. Bu sesleri ve bu görüntüleri meydana çıkarmayayım göstermeyeyim diye kanıtları imha etti. Ses kaydında bizim o gece ne yaşadıysak var. Kendisinin saldırması, çocuklarına tehdit içerikli konuşmalar var. Çocuklarını öldürmeyle tehdit etmesi, ağzına alınmayacak ithamlarda bulunma ve bir kız evladına söylenmeyecek kötü kelimeler ağzına alınmayacak kelimeler bunlarla psikolojilerini bozarak onları tehdit ediyor. Bu çocuklarda çaresiz bir şekilde ağlıyor. Çocuklarımı kabloyla boğduğu çocuğumun kendi dilinden dökülüyor. Bu kayıtlarda vardır” diye konuştu.

 

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.