Ev sahibi-kiracı kavgasında kan aktı: 8 yaralı

Samsun'da ev sahibi ile kiracı arasında çocukların oyun oynaması meselesi yüzünden çıkan sopalı ve bıçaklı kavgada 8 kişi yaralandı.

Ev sahibi-kiracı kavgasında kan aktı: 8 yaralı

Samsun Haber: Olay, İlkadım ilçesi Fevziçakmak Mahallesi'nde yaşandı.

İhlas Haber Ajansı’nda (İHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; evin önünde çocukların oynaması meselesi yüzünden çıktığı iddia edilen tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine kiracı K.Ç.(42), eşi N.Ç.(39) ve kızları A.Ç.(14), S.Ç.(16) ve M.Ç.(23) darp sonucu, ev sahibinin oğlu K.G. ile arkadaşları C.H. ve M.H. bıçaklanarak yaralandı.

Bıçaklanan 3 kişi Gazi Devlet Hastanesi'nde, sopalarla darp edildikleri iddia edilen kiracı, eşi ve 3 kızı ise ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Bıçakla yaralanan 3 kişiyi kiracının kızları M.Ç. ve S.Ç.'nin bıçakladığı ileri sürüldü. Hastanede tedavi altına alınan kiracı K.Ç., 5 aydır söz konusu evde oturduklarını belirterek, "Evin önünde çocukların oynaması yüzünden ev sahibim S.G. ile tartışma yaşadık. Daha sonra ev sahibinin oğlu K.G. yanında 2 arkadaşı ile birlikte gelip ellerinde sopalarla bize saldırdı" dedi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

ev-sahibi-kiraci-kavgasinda-kan-akti-8-yarali.jpg

ev-sahibi-kiraci-kavgasinda-kan-akti-8-yarali-001.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum