Evlilik yıldönümlerini kutlamak için yola çıkmışlar! Genç çiftten geriye 2 yaralı çocuk kaldı

İstanbul'da yaşanan feci kazada hayatını kaybeden genç çiftin evlilik yıldönümlerini kutlamak için Sapanca'ya doğru yola çıktıkları öğrenildi. Kaza yerinde hayatını kaybeden Ergül çiftinden geriye 1 ve 3 yaşındaki iki yaralı çocuk kaldı.

Evlilik yıldönümlerini kutlamak için yola çıkmışlar! Genç çiftten geriye 2 yaralı çocuk kaldı

Yürekleri yakan kaza sabah saatlerinde İstanbul'un Pendik İlçesi Kuzey Marmara Otoyolu'nda meydana geldi. Rıdvan Ergül (29) yönetimindeki otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarına savrularak devrildi. Feci kazada sürücü Rıdvan Ergül (29) ile eşi Güler Ergül'ün (31) hayatını kaybetti.

Genç çifttin araçta bulunan çocukları 3 yaşındaki Dila ile 1 yaşındaki Muhammet ise yaralandı. Küçük çocukların hastanedeki tedavileri sürüyor. 

genc-ciftten-geriye-2-yarali-cocuk-kaldi2.jpg

GENÇ ÇİFT TOPRAĞA VERİLDİ

Güler çiftinin cenazeleri ise Küçükçekmece Mezarlıklar Müdürlüğü'nde kılınan cenaze namazının ardından Kayabaşı Mezarlığı'nda toprağa verildi.

genc-ciftten-geriye-2-yarali-cocuk-kaldi3.jpg

 Rıdvan Ergül'ün akrabası Nuri Kırık "Sabah saatlerinde muhtemelen Sapanca tarafında bir yerde birkaç günlük tatil yapmak için, evlilik yıl dönümlerini kutlamak için çocuklarını da alıp gidiyorlarmış" dedi.

genc-ciftten-geriye-2-yarali-cocuk-kaldi4.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.