Gelini ve birlikte yakaladığı komşusunu öldüren kayınpederin ifadesi ortaya çıktı

Afyonkarahisar’da yatak odasında uygunsuz yakaladığı gelini ile komşusunu tabancayla vurarak öldürdüğü gerekçesiyle tutuklanan Nurettin G’nin ifadesi ortaya çıktı. Nurettin G’nin, gelen sesler üzerine odaya gittiğini söylediği öğrenildi.

Gelini ve birlikte yakaladığı komşusunu öldüren kayınpederin ifadesi ortaya çıktı

Olay, dün saat 01.00 sıralarında Sandıklı ilçesi Çiğiltepe köyünde meydana gelmişti. İddiaya göre; Nurettin G. (68), İstanbul'a çalışmaya giden oğlu Uğur'un eşi Filiz G. (36) ile komşusu Kamil Ç'yi (51) yatak odasında yakaladı.

Tabancasını alan Nurettin G, gelinine ve Kamil Ç'ye ateş etti ardından da jandarmayı arayıp haber verdi. İhbar üzerine adrese jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde, Filiz G. ve Kamil Ç'nin yaşamını yitirdiği belirlendi.

Filiz G. ve Kamil Ç'nin cansız bedenleri, Afyonkarahisar Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Jandarma tarafından gözaltına alınan Nurettin G. ise sevk edildiği adliyede çıkarıldığı Sulh Ceza Hakimliği'nce tutuklandı.

2021/04/22/gelini-ve-birlikte-yakaladigi-kisiyi-olduren-kayinpeder-hakkinda-ilk-karar-001.jpg

İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

Nurettin G'nin savcılık ifadesi ortaya çıktı. Nurettin G’nin, “Gece hayvanlara bakmak için besihaneye gitmiştim. Geri döndüğümde gelinin odasından sesler geldiğini duydum. Gelinin odasına gittim, kapıyı çaldım. Kapıyı 10 dakika kadar açmadı. Silahımı aldım. Gelinin odasının kapısı açılınca içeri girdiğimde sedirin altından 'Gelme, gelirsen vururum' diye sesler geldi. O tarafa doğru ateş ettim daha sonra gelin, üzerime saldırdı. Ona da ateş ettim, gerisini hatırlamıyorum." dediği öğrenildi. 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.