Tüfekle vurulan 7 aylık hamile kadın öldü, bebeği kurtarıldı

Tekirdağ’da iki kişi arasında odun indirme sırasında kavga çıktı. 17 yaşındaki bir kişi, tüfekle ateş açtı. Çıkan saçmalar, 7 aylık hamile 22 yaşındaki Sedanur Güven’in boyun kısmına isabet etti. Genç kadın hastanede öldü, bebeği kurtarıldı.

Tüfekle vurulan 7 aylık hamile kadın öldü, bebeği kurtarıldı

Tekirdağ Haber: Olay, Çerkezköy ilçesi Bağlık Mahallesi Kümeevler Mevkii’nde yaşandı.

İhlas Haber Ajansı’nda (İHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; odun indirme sırasında Ş.D ile S.C arasında kısa süreli tartışma yaşandı. Yaşanan tartışmanın kavgaya dönüşmesi sebebiyle 17 yaşındaki Ş.D evinden aldığı pompalı tüfekle mahallede tartışma yaşadığı S.C’ye ateş etmeye başladı.

HAMİLE KADIN BOYNUNDAN VURULUP ÖLDÜ

Tüfekten çıkan saçmalardan birisi S.C’nin omzunu sıyırırken, saçmalardan birisi de bu esnada evinin önünde oturan 7 aylık hamile 22 yaşındaki Sedanur Güven’in boyun kısmına isabet etti.

Aldığı kurşun darbesi ile bir anda kanlar içinde kalan Güven, olay yerindeki vatandaşlar tarafından Çerkezköy Devlet Hastanesine kaldırıldı.

tufekle-vurulan-7-aylik-hamile-kadin-oldu-bebegi-kurtarildi.jpg

HASTANEDE ÖLDÜ, BEBEK KURTARILDI

Pompalı tüfekle dehşet saçan, Ş.D ise olay yerinden kaçtı. Hastaneye kaldırılan hamile kadın yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken, bebek ise yapılan başarılı operasyonla kurtarıldı.

Polis ekipleri olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı. Cinayet şüphelisi Ş.D.’yi yakalama çalışmalarının ise sürdüğü öğrenildi.

tufekle-vurulan-7-aylik-hamile-kadin-oldu-bebegi-kurtarildi-001.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.