M. Doğukan Akbıyık

M. Doğukan Akbıyık

Konya emeğinin karşılığını alamadı!

Konya emeğinin karşılığını alamadı!

Tehlike sınırından uzaklaşmaya çalışan iki takımın mücadelesinde ne şiş yandı ne kebap. Üzülmesi gereken taraf biz olmalıyız. Çünkü iyi oyunumuzun karşılığını alamadık.

Altı puanlık bu maçı ikinci yarıya göre değerlendirmek gerekirse takım gayet iyi. Az daha dikkatli olabilsek şimdi Gaziantep’ten mutluluk şarkıları söyleye söyleye dönüyorduk. Baklava hikayeleri ile de maç sohbetlerini tatlandırıyor olacaktık.

Ömeroviç’in elinin değdiğini bu maçta hissettik. İşin açıkçası karşımızda bu kadar kötü oynayan bir Antep beklemiyordum. Gaziantepli oyuncular ikinci yarının ortalarından sonra sahada adeta yürüdü.
Aman öyle olsun. Sonuçta düşme hattında birbirimize rakip takımlarız.

Konyaspor Yönetiminin çok acil olarak Ömeroviç’in elini kuvvetlendirmesi gerekiyor. Nasıl güçlendirecek. Transferle tabi. Bir an önce iyi oyuncularla takviye edilmeli. Şimdiye kadar alınan oyunculardan beklentim yok. Transfer yaptık demek için yapılan transferler. Bizim en az tecrübeli ve bu ligi tanıyan dört oyuncuya ihtiyacımız var.

Küme hattındaki diğer takımlarda belirgin bir iyileşme var. Pendik, Samsun, Ankaragücü..,
Hatta İstanbul…

Ben tüm birikimim ve tecrübemle yönetime şunları söylemek isterim. Teknik direktörler değiştiğinden sonra birkaç hafta takım iyi oynar. Ancak sonra eski haline yeniden döner. Asıl soruna el atılmadıkça sorun çözülmez. Transfere ihtiyaç var ve yapılmalı. İkinci yarıda çok iyi oynadık diye sorunun bittiğiniz düşünürsek yanlış yaparız. Hazır transfer sezonu devam ediyorken asıl meseleye el atılmalı. Yoksa olmaz.

Haftada iki maç yapıyoruz. Pazar günü Başakşehir’i konuk edeceğiz. Kadro zenginliği olmadan bizim bu süreci forse etmemiz mümkün değil.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
M. Doğukan Akbıyık Arşivi