Büşra Büyükşen, "Hellalik" anketini yalanladı: Hesap bana ait değil!

Konya’da 3 yıl önce işlenen Metin ve Necla Büyükşen cinayetinden sağ kurtulan çiftin kızları Büşra, kimseye hakkını helal etmeyeceğini söylemişti. "Helallik" anketi yapılan sosyal medya hesabının ise, Büşra’ya ait olmadığı ortaya çıktı.

Büşra Büyükşen, "Hellalik" anketini yalanladı: Hesap bana ait değil!

Konya merkez Karatay ilçesine bağlı İsmil Mahallesinde yaşayan Metin ve Necla Büyükşen çifti, 3 Eylül 2018 gününde evine giren kar maskeli kişi tarafından öldürüldü. Cinayet için başlatılan çalışmalarda çiftin yanlışlıkla öldürüldüğü, tutulan kiralık katilin evleri karıştırdığı ortaya çıktı.

"HELALLİKLER VERİLMELİ Mİ?"

Posta'nın haberine göre; olaydan sağ kurtulan ve cinayet aydınlatılana kadar şüpheli konumunda olan Büşra Büyükşen'in sosyal medya üzerinden yaptığı anket tartışmalara yol açtı. Büşra Büyükşen, yaptığı ankette, "Hellallikler verilmeli mi?" diye sordu.

busra-buyuksenin-hellalik-anketi-tartismaya-yol-acti.jpg

"HESAP BANA AİT DEĞİL"

Haber Dairesi'ne ulaşan Büşra Büyükşen, anket yapılan hesabın kendisine ait olmadığını, böyle bir anket de yapmadığını söyledi. Adına açılmış çok sayıda hesap olduğunu belirten Büyükşen, bu hesaplardan her gün farklı konuların gündeme getirilmeye çalışıldığını belirtti.  

"KİMSEYE HAKKIMI HELAL ETMEM" DEMİŞTİ

Büşra Büyükşen, daha önce yaptığı açıklamada, 3 yıldır baskı altında olduğunu ve çok zor bir süreç yaşadığını belirterek, "Bu 3 yıl benim için çok zor geçti. Baskı altındaydım. Bana, 'Sen çok film izliyorsun' diyenler oldu, 'Tutturdun bir türküyü' diyenler oldu.' Bırak artık bu hikayeyi gerçekleri anlat' diyen oldu. Televizyona çıktıktan sonra hadsizce yanıma gelip, 'Konuş' diyen insanlar oldu. 'Keşke sende ölseydin', diyenler oldu. İntihara sürükleyenler oldu. Çok şey yaşadım ve sabrettim. Allah yüzümüze güldü ve elhamdülillah çözüldü. Ben hiç kimseye hakkımı helal etmiyorum. Sosyal medyada bile bana hakaret ve küfredip, insanlık dersi vermek isteyenler oldu. Hiç kimseye hakkımı helal etmiyorum" diye konuşmuştu.

busra-buyuksenin-hellalik-anketi-tartismaya-yol-acti-001.jpg

busra-buyuksenin-hellalik-anketi-tartismaya-yol-acti-002.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.