Cumhurbaşkanı Erdoğan, Konya’nın bu projesini ödüllendirdi

Konya projesi Güle Oynaya Camiye Gel, artık ödüllü bir çalışma haline geldi. Çalışma, Yerel Yönetimler ve Gençlik Projeleri dalında ödüle layık görüldü. Başkan Altay, ödülü, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın elinden aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Konya’nın bu projesini ödüllendirdi

Konya projesi Güle Oynaya Camiye Gel, Yerel Yönetimler ve Gençlik Projeleri dalında ödüle layık görüldü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ödülü, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’a verdi. Altay, “ Bu ödül, bu örnek projemizde bizimle yol yürüyen tüm çocuklarımıza, velilerimize ve Konya’mıza armağan olsun.” dedi.

GÜLE OYNAYA CAMİYE GEL 2023 YILINDA DA YAPILACAK MI?

Büyükşehir Belediyesi’nin Konya projesi haline getirdiği Güle Oynaya Camiye Gel projesi, gerçekleştirildiği dönemlerde büyük ilgi görüyor. Belirlenen yaş aralığındaki çocuklar, yaz tatilinde sabah namazını camide kılıyor. Devamsızlık yapmayan çocuklara ödül olarak ise bisiklet veriliyor.

Yerel Yönetimler ve Gençlik Projeleri dalında ödüle layık görülen Güle Oynaya Camiye Gel projesinin 2023 yılında da devam ettirilmesi, 2023 Güle Oynaya Camiye Gel başvurularının okulların yaz tatiline girdiği Haziran ayında alınması bekleniyor.

cumhurbaskani-erdogan-konyanin-bu-projesini-odullendirdi.jpg

Konya Güle Oynaya Camiye Gel 2022 projesi kapsamında başvuru yapan 28 bin çocuktan, 1 Temmuz-31 Ağustos 2022 tarihleri arasında 40 gün boyunca sabah namazını camide kılanlar, Eylül ayı itibariyle bisikletlerini teslim almıştı.

Haber Dairesi (Konya Haber)

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.