Konyaspor’da rota Berke Özer!

Trabzonspor ve Fenerbahçe'nin arkasında ligi 3. olarak bitiren Konyaspor, transfer çalışmalarını yoğun tempoda sürdürüyor. Ibrahim Sehic ile forma savaşına girecek olan yerli bir file bekçisini kadrosuna katmak isteyen yeşil-beyazlılarda hedef Berke Özer.

Konyaspor’da rota Berke Özer!

Spor Toto Süper Lig'i Trabzonspor ve Fenerbahçe'nin arkasında 3. olarak bitiren Konyaspor, transfer çalışmalarını yoğun tempoda sürdürüyor.

Gelecek sezon UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele edecek olan yeşil-beyazlılar, kalede Ibrahim Sehic ile forma savaşına girecek olan yerli bir file bekçisini kadrosuna katmak istiyor.

Daha önce Göztepe’den ayrılmak isteyen İrfan Can ile görüşen ancak yüksek bonervis bedeli nedeniyle bu transferden vazgeçen yeşil-beyazlılar, diğer isim olan Berke Özer’e yöneldi.

Fenerbahçe’den ayrılan Berke Özer ile daha önce de görüşen Konyaspor yönetimi genç oyuncu ile anlaşmak üzere. Avrupa’dan bir takımın da transfer listesinde olan Berke’nin Konyaspor’a sıcak baktığı öğrenilirken, anlaşma olması halinde resmi sözleşmeye imza atacağı ifade edildi.

Öte yandan Konyaspor yönetimi, diğer alternatif isimlerle de temaslarını sürdürdüğü kaydedildi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.