Balık tutmak isterken suya düşen genç boğuldu

Kahramanmaraş’ta 23 yaşındaki Bünyamin Nohutlu, ağabeyi ve kuzeni ile birlikte balık tutmak için sulama kanalına gitti. Sandaldan ağ attıkları sırada 3 kişi suya düştü. Nohutlu gözden kayboldu, 1 saat sonra cesedine ulaşıldı,

Balık tutmak isterken suya düşen genç boğuldu

Kahramanmaraş Haber: Olay, Türkoğlu ilçesinde yaşandı.

Anadolu Ajansı’nda (AA) yer alan haberdeki iddiaya göre: Bünyamin Nohutlu (23), ağabeyi A.N. ve kuzeni M.A. ile balık tutmak için sandalla kırsal Minehüyük Mahallesi'nden geçen Orta Ceyhan-Menzelet-Kılavuzlu su kanalına girdi.

Nohutlu, ağ attıkları sırada kuzeni ve ağabeyi ile sandaldan düşerek gözden kayboldu. Kendi imkanları ile kanaldan çıkan ağabeyi ve kuzeni 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak yardım istedi.

balik-tutmak-isterken-suya-dusen-genc-boguldu.jpg

CESEDİ BULUNDU

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine sevk edilen AFAD, JAK ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Su Altı Arama Kurtarma ekibi kanalda arama çalışması başlattı.

Yaklaşık 1 saatlik çalışmanın ardından gencin cesedi bulundu. Nohutlu'nun cenazesi, savcı tarafından yapılan ilk incelemenin ardından Türkoğlu Kemal Beyazıt Türkoğlu Dr. Kemal Beyazıt Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

balik-tutmak-isterken-suya-dusen-genc-boguldu-001.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.