Öğrencisini kitapla döven öğretmen hakkında ilk karar

İstanbul’da bir öğretmen sınıfta müzik dinlediği gerekçesiyle öğrencisini kitapla dövmüş, olayı öğrenen aile de öğretmeni darp etmişti. İki tarafta birbirinden şikayetçi olmadı, öğretmen adli kontrol kararı ile serbest bırakıldı.

Öğrencisini kitapla döven öğretmen hakkında ilk karar

İstanbul Haber: Olay, Beylikdüzü Birlik Sanayi Mesleki Eğitim Merkezi Lisesi’nde yaşandı.

İhlas Haber Ajansı’nda (İHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; Mehmet Şakir B. isimli edebiyat öğretmeni, Yusuf E. isimli öğrencisini derste müzik dinlediği için kitapla defalarca kez vurarak darp etti.

ÖĞRENCİNİN AĞABEYİ ÖĞRETMENİ DÖVDÜ

Ertesi gün olaya ilişkin görüntüleri izleyen Yusuf E.’nin ağabeyi İrfan E., okula gelerek Mehmet Şakir B.’yi mağdur Yusuf E. ile beraber saldırarak darp etti. Öğretmen Mehmet Şakir B.’nin bileği kırıldı.

Öğrenciye şiddet anı kameraya böyle yansıdı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında öğretmen Mehmet Şakir B. ve öğrencinin ağabeyi İrfan E. polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

İKİ TARAFTA BİRBİRİNDEN ŞİKAYETÇİ OLMADI

Emniyetteki işlemlerinin ardından Büyükçekmece Adliyesi'ne sevk edilen İrfan E. ve Mehmet Şakir B.'nin birbirlerinden şikayetçi olmadıkları öğrenildi. Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği tarafından her iki şüphelinin de adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasına karar verildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.