Halis Demir Özkara

Halis Demir Özkara

3 altın puan

3 altın puan

Puana ilaçtan öte ihtiyacımızın olduğu bir haftada 3 altın puan aldık.

Aslında rakiplerimizin tamamı puan kaybettiği için 3 puandan fazlası olarak değerlendirilebilir. 

Bitime 4 hafta kala oyuna, oyunculara, futbola bakmıyoruz. Sadece puana bakıyoruz. 

Zor da olsa, son dakikada da olsa, penaltı golü de olsa Rize’yi yendik ve 3 puanı aldık. 

Rize katı bir defans yaptı. Amaçları küme mücadelesi verdikleri rakiplerinden 1 puan da olsa puan almaktı. O katı defansı yarmak zor oldu. Zaten forvet hattı problemli olan Konyaspor maç boyunca öldü öldü dirildi. Maçın tamamına baktığımızda tatsız ve tuzsuz bir karşılaşma oynandığını söyleyebiliriz. 

Bu hafta herkesin işi zor. Hafta ortasında da maçlar var. Biz Gaziantep deplasmanına gideceğiz. Gaziantep 7 haftadır kazanamıyordu, gitti Denizli’yi Denizli’de yendi ve moral buldu. Gaziantep’in artık küme düşme sıkıntısı da yok. Dolayısıyla rahat oynayacaklar. O rahatlık biraz da rehavete dönerse işimiz kolaylaşır. 

Ancak, Gaziantep maçını Cuma günü oynadı. Onlar Perşembe gününe kadar neredeyse bir hafta dinlenmiş olacaklar. Biz ise bu karşılaşmadan dört gün sonra zorlu bir maça çıkacağız. Ondan üç gün sonra ise Başakşehir maçımız var. Yani toplamda bir hafta içinde 3 maça çıkacağız. Federasyonun buna dikkat etmesi gerekiyor. Kimi buna küçük bir ayrıntı gözü ile bakabilir. Ama bence değil. Alttaki takımlar için 1 puanın dahi büyük önemi var. 

Bakınız Trabzonspor, Galatasaray maçı sonrası şampiyonluğa oynayan 2 takımın maçlarının aynı gün aynı saatte oynanmasını talep etti. Konyaspor’un da düşme hattındaki takımlarla ilgili benzer bir talepte bulunması gerekir diye düşünüyorum. 

Bu hafta yer yeşil, gök beyaz. Tadını çıkaracağız. Hafta içinde Gaziantep’ten alacağımız 3 puan ligde kalma adına büyük öneme sahip. 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Halis Demir Özkara Arşivi