Halis Demir Özkara

Halis Demir Özkara

Bu maçı niye kaybettik?

Bu maçı niye kaybettik?

Biliyorum kızacaksınız. 
Ama futbolun bir gerçeği var. Onu bilmeden başarı sağlanamaz. 
Evet, Beşiktaş’a yenildik. Üzgünüz. Ligin alt sıralarından kurtulmaya çalışırken haftayı puansız kapatmak hiç iyi olmadı. 
Meseleye bir de başka bir perspektiften bakalım. 
Fazla değil 3 puanımız daha olsaydı, 16 puanla 9. sırada haftaya başlayacaktık. 16 puanı olan bir takım olarak Beşiktaş’a 1-0 kaybetseydik. Sanırım bu sonucu normal karşılardık. “Sonuçta Beşiktaş gibi güçlü bir takımla oynadık” der, fazla üzülmezdik. 
Ama 13 puanla 13.sıradayken kaybedince kıyameti koparıyoruz. Şu 3 puanın yaptığına bak...!
Ben dert etmiyorum. Hocaya da, takıma da, yönetime de güveniyorum. Bu takım ilk yarıyı en az 5-6 puan daha alarak kapatacak güce sahip. İlk yarıyı 17-18 puanla kapatır, ikinci yarıyı ona göre planlarız inşaallah. Forvet hattına dokunuş ikinci yarıya farklı bir başlangıç İçin yeterlidir diye düşünüyorum. 
Maça gelince... 
ilk devre  iyi oynadık. Tek sorunumuz bizi sonuca götürecek futbolcu eksiğimizin bulunması. İkinci devre roller değişti. Beşiktaş iyi oynadı. Tek farkları sonuca gidecek futbolcularının olması. Bajiç’in hatasını ayrıca yazmaya gerek yok. Bir hatalı pas koca bir şehri üzmeye yetti. 
Ciddi bir özgüven eksiğimiz var. Bir türlü aşamıyoruz. Bunu aşabilirsek önümüzdeki Cumartesi, 5 çayını keyifle yudumlayabiliriz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Halis Demir Özkara Arşivi