Hüseyin Taşkıran

Hüseyin Taşkıran

KARTALLAR

KARTALLAR

Anadolu Kartalı Konyaspor'umuzun hocası İsmail Kartal, "Yavru Kartallara" yine şans verdi bu güzel maçta.

Kupa maçında farklı galibiyet elde eden Konyaspor'da oyunun son bölümlerinde şans bulan Ahmet Karademir Konyaspor tarihinde forma giyen en genç futbolcu ünvanını almıştı. Erzurumspor maçında da son dakikalarda forma şansı bulan "Yavru Kartal" hepimizin göğsünü kabartıyor.

Oyuna girerken heyecanını ekranların başında hepimiz hissettik. Top ayağına gelince hata yapmamam lazım düşüncesiyle oynayan Ahmet hepimizin yavrusu. İsmail Kartal hocamıza bu şansı tanıdığı için bir kez de ben teşekkür etmek istiyorum.

Ancak son 3 dakika (uzatmalarla birlikte 8-9 dakika) oynayan Ahmet'e biraz daha süre vermesi gerektiği kanaatindeyim. Elbette bu konuda hoca daha doğrusunu bilecektir. Ben Ahmet ve Ahmet gibilerin bize ve elbette ki Türk Futboluna sağlayacağı faydayı çok arzu ediyorum, belki de ondan bu düşüncem. Netice itibariyle Ahmet şehrin çocuğu, bizden biri.

Eminim ki o da biraz daha erken girebilsem diyordur. Biraz daha süre için biraz daha çalışmak gerek o da işin teknik tarafı. Yavru Kartal uçmayı öğrenecek, başaracak başarılı olacak.

huseyin-taskiran.jpeg

Gelelim maça...

Uzun bir aradan sonra daha derli toplu bir Konyaspor izledik.

Rakip 10 kişi olmasına rağmen bu avantajı düşünerek asla oyundan kopmadılar. Kırmızı kart ve ilk gol ile galibiyetin sinyalini vermişlerdi zaten. Daha disiplinli olmaları gerektiğini son dakikaya kadar unutmadılar.

Adil yine çok başarılı performans sergiledi. Ama bir Abdulkerim değildi. Nazar değmesin Abdulkerim son derece sağlam ve kaliteli oyununu sürdüren, her hafta üzerine ekleyen bir profil oldu.

Hurtado sahalara döndü diyebiliriz artık. Bu maçta sergilediği oyun çok göze batmadı, iyiydi, akıllı ve hızlıydı. Bir iki pozisyon var gole ulaşabilirdi.

Amir... Borsa grafiği gibi olan bizim Amir. İnişli çıkışlı Amir bugün çok iyiydi. Oyun kurucu yönünü yansıttı sahaya. Attığı gol ise gerçekten çok güzeldi. Son anda isabetli vuruş herkesin harcı değil.

Özetle iyi bir Konyaspor izledik. Fikstür avantajımız var. İyi çalışmalı iyi değerlendirmeli ve daha yükseğe çıkmalıyız.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Hüseyin Taşkıran Arşivi