Hüseyin Taşkıran

Hüseyin Taşkıran

HEP BİRLİKTE YENİDEN

HEP BİRLİKTE YENİDEN

Aylar sonra üst üste ikinci galibiyetini alan Konyaspor'u izledik bugün.

Ama ne Konyaspor!

İlk yarısını 2-0 geride kapattığı maçı 3-2 alan, muhteşem bir 45' dakika oyunu ile harika bir işe imza atan, yediden yetmişe herkesin içerisinde yeniden o marşı söyleten bir Konyaspor.

Tebrikler takım, tebrikler çocuklar...

Her şeyden önemlisi ikinci yarı büyük bir motivasyon aşılayan, kenarda heyecanını hem sahaya hem ekranlara yansıtan, bu galibiyetin en önemli mimari İlhan hoca gerçeğine şahit olduk. En büyük tebrik, en güzel teşekkür İlhan Palut'a.

Bize yeniden şarkılar söyleten adam, tekrar hoş geldin.

huseyin-taskiran.jpeg

* Maça dair;

Malatyaspor son 5 maçında galibiyet alamamıştı, istekli değildi ama şanslıydı. Bariz hakem hatalarının da etkisi ile 2-0 öne geçti. İlk düdükten itibaren sahasında oynayan, daha doğrusu oyalanan Malatyaspor karşısında asla korkak oynamayan Konyaspor'umuz maçı hakkıyla, tabiri caizse söke söke almasını başardı.

Adem Büyük başta olmak üzere Malatyaspor'un hemen hemen tüm oyuncuları 2-0'a güvenerek oyalansalar da 20' dakikada işler tersine dönünce sahasından çıkar oldular. O vakte kadar sergiledikleri oyun sözde futbol yorumcularının Konyaspor hakkında söyledikleri oyundan bile kötüydü. Tek kelime duymadık!

İstatistikler de gösteriyor ki Konyaspor'umuz tarih yazdı. Böylesine kapanan, oyalanan, hakemin kararları ile de yüz bulan bir takım karşısında bir birinden güzel 3 gol ile galibiyeti almak harikaydı.

Başarılarımız daim olsun.

Hep birlikte yeniden haykıralım;

Konyaspor Geliyor Bak!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Hüseyin Taşkıran Arşivi