Hüseyin Taşkıran

Hüseyin Taşkıran

HEP BİRLİKTE UYANMALIYIZ!

HEP BİRLİKTE UYANMALIYIZ!

"Konyaspor bugün evinde konuk ettiği Antalyaspor ile 0-0 berabere kaldı."

Böyle ifade edince maçı izlemeyenler çekişmeli, kıran kırana geçen bir maç oldu, taraflar gol atamadı çünkü iki takımın kalecisi de üstün performans gösterdi gibi düşünecektir.

Tam aksine...

Herkesin uyuduğu, kendi arasında pas çalışması yapan bir Konyaspor izledik.

Değil 1 puan 0,5 puan bile alsa kâr sayacak Antalyaspor sadece defans yapsa da bunu kırabilecek, gol atıp galibiyet getirecek bir Konyaspor yoktu sahada.

İdmanda böyle oynanmaz!

Orta sahada top çevirip sıkışınca geriye dönen, top rakip takımın ayağına geçince sadece baskı yapıp topu kazanan ve yine pas trafiğine dönen, tamamen maçtan uzak yürüyen bir Konyaspor izledik.

Evet direkten dönen topumuz oldu, kaleye yakın giden şutlarımız oldu ama gol yoktu. Olmayınca olmuyor mu dediler anlamak mümkün değil! Bu maç değil 90 dakika 180 dakika bile oynasak bu maç yine böyle biterdi.

Sadece pas pas pas pas....

Pas trafiği rakibin açığını bulup golle sonuçlanırsa anlam kazanır. Antalyaspor üst düzey bir performans mı gösterdi sanki? Ya da defans hattı çok mu iyiydi? Verdikleri açıkları değerlendiremeyen daha doğrusu değerlendirme isteğini dahi hissedemediğimiz Konyaspor bu maçı beceremedi.

Sanki 3’üncü ligin bilmem ne takımıyla idman maçı yapıp futbolcu deneyen bir teknik direktör, daha var nasılsa dercesine umursamaz davranan bir takım, süslü paslar verip benim kadrom garanti diyen bir kaç bilek dışında hiçbir şey yoktu sahada...

Herkes gibi biz de izlerken uyuduk.

huseyin-taskiran.jpeg

İkinci yarı hepimiz uyanmalıyız.

Uyanmayanları uyandıracak isimler el atmalı olaya. Aksi takdirde bu Konyaspor hepimizi üzecek.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Hüseyin Taşkıran Arşivi