Konya’da Bünyamin Öz’ün öldüğü kazaya ilişkin yeni gelişme!

Konya’nın Derbent ilçesinde Bünyamin Öz’ün öldüğü canlı yayındaki kazaya ilişkin yeni bir gelişme yaşandı. Sanık hakkında verilen 6 yıl 3 ay hapis cezasını onandı. Karara tepki gösteren Emine Öz, “Ben eşimin ve çocuklarımın hakkını arayacağım” dedi.

Konya’da Bünyamin Öz’ün öldüğü kazaya ilişkin yeni gelişme!

Kaza, 29 Mayıs 2022 Pazar günü Konya’nın Derbent ilçesinde meydana gelmişti.

İddiaya göre; Bünyamin Öz, 42 AAD 039 plakalı otomobili ile Derbent ilçesinden bir yakınının nişanına katılmak üzere Konya’ya doğru ailesiyle birlikte yola çıktığı sırada başka bir aracın sıkıştırması sonucu kaza yaptı.

OLAY YERİNDE CAN VERDİ

Kazada, 5 çocuk babası Bünyamin Öz olay yerinde hayatını kaybederken, eşi Emine Öz (37), çocukları Beyza Nur (12), Ahmet Can (1) ve Muhammed İbrahim Öz (2) yaralandı.

KAZA ANI KAMERADA

Kaza anı Bünyamin Öz tarafından sosyal medyadan yapılan canlı yayın tarafından saniye saniye kaydedildi.

TUTUKLANDI

Bünyamin Öz ile aralarında daha önceden husumet olduğu öne sürülen ve jandarma ekiplerince gözaltına alınan otomobilin sürücüsü Mustafa K, “taksirle ölüme ve yaralanmaya neden olma” suçundan tutuklandı.

CEZASI BELLİ OLDU

Konya 5. Ağır Ceza Mahkemesinde yargılanan sanık Mustafa K. son kez hakim karşısına çıktı. Mahkeme heyeti, duruşmada tahliyesini isteyen sanık hakkındaki kararını açıkladı. Heyet, Mustafa K. hakkında 6 yıl 3 ay hapis cezası verdi.

konyada-bunyamin-ozun-oldugu-kazaya-iliskin-yeni-gelisme.jpg

İSTİNAF KARARI ONADI

Kararın ardından her iki tarafta dosyayı istinaf etti. Dosyayı inceleyen Konya Bölge Adliye Mahkemesi 3. Ceza Dairesi, 'Yargılama sürecindeki işlemlerin kanuna uygun olarak yapıldığı, aşamalarda ileri sürülen iddia ve savunmaların toplanan tüm delillerle birlikte gerekçeli kararda gösterilip, tartışıldığı, eylemin sanık tarafından gerçekleştirildiğinin saptandığı, vicdanın kanının dosya içindeki belge ve bilgilerle uyumlu olarak kesin verilere dayandırıldığı anlaşılmaktadır' denilerek kararı onayıp, istinaf başvurularını reddetti.

“BEN EŞİMİN VE ÇOCUKLARIMIN HAKKINI ARAYACAĞIM”

Bu kararla birlikte bir kez daha yıkıldığını belirten acılı eş Emine Öz, "Ben eşimin ve 5 çocuğumun hakkını sonuna kadar arayacağım. Bunun adı cinayettir. Ne zamandan beri cinayetler taksirle öldürme oldu? Son ümidimiz Yargıtay. İnşallah orada karar bozulup, hak ettiği cezası alacak" dedi.

konyada-bunyamin-ozun-oldugu-kazaya-iliskin-yeni-gelisme-001.jpg

Kaynak:SABAH

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.