Konyaspor’da zirve sona erdi!

Konyaspor’da Fatih Özgökçen, kurmayları ve Teknik Direktör İlhan Palut arasında yapılan kritik toplantı sona erdi. Yapılması planlanan transferlerin netleştiği kaydedildi.

Konyaspor’da zirve sona erdi!

Konyaspor’da Fatih Özgökçen, yönetim kurulu üyeleri Süleyman Oğuz, Gökhan Çelik, Serkan Abaz ve Teknik direktör İlhan Palut arasında yapılan kritik toplantı sona erdi.

Kulüp tesislerinde gerçekleşen zirvede 2022-2023 sezon planlaması, yapılan transferler, kadroya dahil edilecek olan futbolcular ve kadroda düşünülmeyen oyuncuların ele alındığı öğrenildi.

Öncelikle bütçeyi düşünen ve belirlenen rakamların üstüne çıkmak istemeyen Konyaspor’da, başarılı teknik adam gelecek sezon takımın dinamik ve güçlü bir yapısının olmasını istediği öğrenildi.

Genç teknik adamın, Diogo Pinto konusunda kararsız kaldığı ifade edilirken, Toni Martinez, Yasir Subaşı, Hüseyin Türkmen, Mustafa Eskihellaç ve kaleci Berke’nin transferine onay verdiği kaydedildi. Palut, Abdülkerim Bardakçı ve Amir Hadziahmetovic için düşüncelerini de Başkan Özgökçen’e aktardığı kaydedildi.

Öte yandan İlhan Palut’un Başkan Özgökçen ve yönetimden yapılması planlanan transferlerin 18 Haziran’da başlayacak olan sezon açılışına kadar yetiştirilmesini yönetimden istediği öğrenildi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.