Metin Uca’nın cenazesinde gerginlik!

Sunucu Metin Uca, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti. Cenazesinin yakılmasını isteyen Uca, Ankara’da toprağa verildi. Kocatepe Camii'nde kılınan cenaze namazında gerginlik çıktı, İki kişi "Camiye getirilmeyi istemiyordu" diyerek tepki gösterdi.

Metin Uca’nın cenazesinde gerginlik!

İstanbul'da tedavi gördüğü hastanenin yoğun bakım servisinde, Metin Uca'nın (62) cenazesi, düzenlenen törenin ardından Ankara'ya getirildi.

Uca için Kocatepe Camisi'nde öğlen cenaze namazı kılındı. Cenazeye ailesi ve yakınlarının yanı sıra milletvekilleri ve vatandaşlar katıldı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener çelenk gönderdi. Metnin Uca'nın tabutuna Türk bayrağı ile Fenerbahçe forması örtüldü. Ablası Mehtap Uca Erdoğan, tabutun başında ağladı.

metin-ucanin-cenazesinde-gerginlik.jpg

GERGİNLİK ÇIKTI

Yeniden namaza durulacağı sırada ise avludaki bir vatandaş, “Hocam, Metin Bey camiye cenazesinin getirilmesini istemedi. Allah ve Resulüne savaş açan bir adamın cenaze namazı kılınmaz. Sizi defalarca kez uyardık” dedi. Bunun üzerine gerginlik yaşandı. Törene katılanlar, şahsa tepki gösterdi. Şahıs bölgeden uzaklaştırıldı.

Metin Uca'nın cenazesi, kılınan namazın ardından Cebeci Asri Mezarlığı'nda toprağa verildi.

metin-ucanin-cenazesinde-gerginlik-002.jpg

Kaynak:İHA / DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.