Halis Demir Özkara

Halis Demir Özkara

Hep böyle olsun!

Hep böyle olsun!

Altın değerinde bir maç, altın değerinde üç puan. Konyaspor artık yukarılarda kalmaya odaklanacak. 

Güzel bir maç oldu. En objektif gözle dahi Konyaspor’un bariz üstünlüğü ile geçen bir maç izledik. Ah, vah, tüh diyeceğimiz tek bir pozisyon vardı, o da yediğimiz golde kalecimizin yaptığı hata. Serkan gibi bir kaleciye yakışmadı. Evet şu anda farklı galibiyetten dolayı bu hata gözümüze gelmiyor olabilir ama bir de bu hatayı maç berabere devam ederken yaptığımızı düşünün.

Onun dışında eleştirebileceğim bir durum yok. Gol olması gereken tüm pozisyonları gole çevirmeyi başardık. Bu sonuçla maç fazlası ile ikinci sıraya yükseldik. Sıramızı koruma şansımız yüksek. 

Konyaspor; yönetimde istikrar, hocasına duyulan güven ve oyuncu kalitesiyle üst sıralarda olmayı hakediyor. 

Aykut Hoca, seyirciden de gelen tepkiye kulak vererek Bajic’i kesti. Doğru yaptı. Miya bu performansı ile formayı kaptırmayacağa benziyor. Bajiç’in de bu durumu anlayıp, daha fazla çalışacağını düşünüyorum. 

Milli aradan sonra  Yeni Malatyaspor’u konuk edeceğiz. Jahoviç ve Fofana formda oynuyorlar. Fofana sakatlıktan yeni kurtuldu. Açık futbol oynatan Sergen Hoca ile defans güvenliğini ön planda tutan Aykut Hoca’nın birbirinin tam zıttı olan taktiklerinden hangisi tutacak, haftaya göreceğiz. Aykut Hocayı bu yönü ile eleştirenler bu maçı kaçırmamalı. Bir tüyo vereyim. Malatyaspor, Sadık Çiftpınar’ı Fenere sattıktan sonra yerini dolduramadı. Kötü oynadıklarında fark yiyebiliyorlar. Geçen hafta Antalya’ya 3-0 yenildiler. Ama bu hafta Denizlispor’u 5-1 yendiler. Defansları  tam oturmadı. Malatyasporun en etkili oyuncularından biri olan Gökhan Töre ise sakat. Haftaya yetişmesi zor görünüyor.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Halis Demir Özkara Arşivi