Hüseyin Taşkıran

Hüseyin Taşkıran

BİR ADIM ÖNE ÇIKSIN!

BİR ADIM ÖNE ÇIKSIN!

Hayalleri olan bir şehrin hayallerini alt üst eden kim varsa,

Teknik ekipte buna dahil olup "ısrarcı" bir şekilde davranan kim varsa,

Yönetimde bu gidişatı durduramayan kim varsa,

En önemlisi sahada futbolculuk yapamayan, takıma, formaya, armaya, şehre ve taraftara küsmüş, "olursa olur" düşüncesiyle hareket eden, haliyle de hiçbir şey olmayan isimler öne çıksın.

Öne çıksın ki ikinci yarı için üstü kapalı değil, net bir dille şunları yapacağız desin, taahhüt etsin, söz versin. Gidecek olan varsa gitsin, kalacak olan da şehri, takımı ve taraftarı düşünsün bi zahmet.

Çünkü sezon başında büyük hayalleri olan takım, şimdi 17 rakip için de "kolay maç, kolay takım" gözüyle bakılır hale geldi. Evimizde oynayamıyor, deplasmanda çuvallıyoruz. En yakın Alanya maçı, daha dün...

Berabere bitse bile buna sevinemeyecek bir oyun sergiledik resmen. Beraberliğe oynamak adına sadece top çevirmeye çalışan bir Konyaspor, kulübeden gelen anlamsız değişikler yüzünden kalesinde golü gördü. Sadece son saniye olması şaşırttı. Çünkü bu Konyaspor'a evinde ikinci golü atamayan Alanya şanssızdı. Üzülerek söylemeliyim ki herkes gibi biz de mağlubiyet alırız diye bekliyorduk. Öyle "esas kaybetmek vazgeçmektir" sözleriyle olmadığını bir kez daha gördük hepsi o.

Madem esas kaybetmek vazgeçmekti neden vazgeçmiş bir profil var karşımızda anlamak mümkün değil. Alanya maçında yapılan değişiklikler vazgeçmek değil miydi? Trabzonspor karşısında sergilenen oyun, gol yollarındaki beceriksizliğe tahammül vazgeçmek değil miydi? Bajic, Amir, Skubic ısrarı vazgeçmek değil miydi? Kazara 1 gol atınca ısrarla ve dakikalarca bunu korumak için beklemek vazgeçmek değil miydi? Evet, Aykut hocaya güveniyoruz, onu seviyoruz. Ama bu tablo ile üzülüyor olmamızı görmemesi ve ısrarcı halleri bizi bu noktaya getirdi...

Şimdi!

İkinci yarı başlamadan durum değerlendirmesi yapılacak denilen neyse yapılsın ve buna gönderilmesi şart olan isimlerle başlansın. Yönetim elini masaya vursun, Aykut hoca görsün artık. Başka Konyaspor yok derken Konyaspor'u bu hallere getirmek kimsenin hakkı değil, kimsenin. A'dan Z'ye herkesin suçu.

Gidecekler listesi kalabalık... Kendini o listeye yazdıranlar utansın. O listeye göz kırpanlar da artık karar versin. Yönetim OHAL ilan etsin, transfer dönemi başlar başlamaz gerçek futbolcular getirsin.

Hoş, kasada para yok o da işin garip tarafı, üzen tarafı.

Son olarak!

Valizler hazır, biletler kesilsin, bu vahim tablo görülsün, SONUMUZ hayrolsun...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Hüseyin Taşkıran Arşivi