Hüseyin Taşkıran

Hüseyin Taşkıran

KOCAMAN BİR YILDIZ KAYDI

KOCAMAN BİR YILDIZ KAYDI

Ne hayallerle başlamıştık...
Ne ümitler yeşermişti şehirde...
Olmadı, kalmadı, hepsini unuttuk, bir bir yuttuk. 

Sezon başında şöyle demiştim; İlk sekiz garanti, ilk üç sürpriz olmaz. Bir ben mi demiştim bunu? Tarihimizde en başarılı sezonları birlikte yaşadığımız, müzemize ilk defa kupalar getirdiğimiz Kocaman ile bu yola çıkınca hangimiz farklı düşündü?

Bu kez olmadı. Bu kez yapamadı. Sistem adamı ünvanı ve gerçeği bu kez işe yaramadı. Oyuncu derinliğimiz, oyuncu kalitemiz, ve hatta başarılı dönemde forma terleten isimlerin çoğunlukta olduğu bir kadro ile bu kez tutmadı. Çünkü biz değişmedik, ama bizim dışımızda herkes değişti. Oyun sistemimizi taktiğimizi herkes çözdü. Bize gelen takım buna göre çalıştı, bizim gittiğimiz takım buna göre karşıladı. Tutamayacağı belli değildi ama tutma ihtimali ve başarılı yakın geçmişimiz ile sadece güvendik. Transferde güvendik, oyunda güvendik, saha dışında güvendik, saha içinde güvendik ama olmadı. Bu noktayı Aykut hoca dahil kimse beklemiyordu ama yine Aykut hoca dahil kimse ne yapmalıyız demedi. Aykut hoca ne yapmalıyız demediğini en bariz şekilde dün oynanan Denizli maçının ardından yaptığı; "Haftalardır söylediğimiz aynı şeyleri tekrarlamaya gerek yok" şeklindeki açıklamasıyla da belli etti. Olmuyor dedi, olmadı dedi... Sabahına da olmayacağına dair ayrılık haberi geldi... Olmayacaktı çünkü. Bu sistem ve oyuncu/oyun anlayışı ile üzülerek ifade etmeliyim ki olmayacaktı. 

Başarılı bir Konyaspor kariyerinin ardından, yine son derece başarısız bir kariyer dönemi geçiren KOCAMAN için bu saatten sonra teşekkürden başka bir şey söylemeye gerek yok.

Karakteri, disiplini, duruşu ve en önemlisi başarıları ile Aykut hocayı herkes sahiplendi herkes bağrına bastı. Olmayınca da yerden yere vurmamak gerek diye düşünüyorum. Olmayacağının farkına çok geç varılmış olmasına üzülerek yeni bir sayfa açmak gerek. Çünkü BAŞKA KONYASPOR YOK! 

Çok şey kattı, çok şey götürdü. 
İyisiyle kötüsüyle Kocaman bir yıldız kaydı Konya semalarında. 

Zamanında elbet bir gün diyerek omuzlarda yolladığımız Aykut KOCAMAN'ın kariyeri için, Konyaspor'umuzun bekası için doğru karar oldu. 

Şimdi sosyal medyadan başına # koyup hashtag çalışması yerine Konyaspor için en doğru kararı hızlı bir şekilde alma zamanı. Buna şehrin ihtiyacı var..

Hoşça git Aykut KOCAMAN, başarılarla GEL GERÇEK KONYASPOR'UMUZ.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Hüseyin Taşkıran Arşivi