M. Doğukan Akbıyık

M. Doğukan Akbıyık

3 altın puanla dönüyoruz, tadını çıkaralım!

3 altın puanla dönüyoruz, tadını çıkaralım!

Heyecanın zirvede olduğu bir maç izledik. Başlama saatinden bitiş düdüğüne kadar kalp atışlarımız hızlandı, nabzımız yükseldi. Soluk soluğa, nefes nefese bir maç. İlginçtir yenileceğiz korkusu yaşamadık. Oyuncular o hissi yaşatmadılar. Baştan sona üstündük.

Önemini anlatmaya gerek yok. Rakiplerimizin puan kaybettiği haftada puan almamız ilaçtan öte iyi gelecekti bize… Kaybetmemiz halinde ise toparlanmamız neredeyse mümkün olmayacaktı.

Futbolcunun da, yöneticinin de, teknik ekibinde psikolojik olarak zor saatler yaşadığını söylemeye gerek yok. Gerginlik, stres, heyecan.

Sonuçta oyun olarak da, sonuç alarak da güzel bir maç oldu. 1-0 öne geçtikten sonra dakikalar geçmek bilmedi. Durumu 2-0 yapınca rahatladık.

Dakikalar geçmedi derken zorlandığımızı ifade etmek istemiyorum. Bilakis, oyun boyunca iyi oynadık ve rahattık. Ancak kazara bir gol yer miyiz diye vakit geçmedi. Genel anlamda deplasmanda oynamamıza rağmen üstün taraf bizdik. İki direkten dönen topumuz oldu, birde yüzde yüz kaçırdığımız bir pozisyon. Buna karşın Pendik’in bir gollük pozisyonu oldu.

Bu arada Ethemi’nin golü mükemmeldi. Hani jeneriklik derler ya, o türden. Ethemi takıma ayrı bir hava kattı.

Bundan sonra daha rahat oynayacağız. Biz böyle oynadıktan sonra rakibin önemi yok. Ne yapmak istediğini bilen, futbolu futbol gibi oynayan, temsil ettiği şehrin farkında bir oyun. Bir sonraki rakibimiz Adana Demir.

Seyircinin bu takımı o maçta onure etmesi lazım. Haftaya 42 bin kişiye oynamalı takım. Üç puan almamız halinde sonrası çok kolay olacak.

Bu haftaya keyifli giriyoruz. Tadını çıkaralım.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
M. Doğukan Akbıyık Arşivi