Son Dakika: Büyükşen çifti cinayetinde son dakika gelişmesi! Afgan çoban serbest

Son Dakika Haberi! Konya'da 3 yıl önce işlenen ve Türkiye’nin günlerce konuştuğu Büyükşen çifti cinayetinde flaş bir gelişme yaşandı. Konya’da tutuklanan Afgan uyruklu çoban Abdulhamid Uzbek, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Son Dakika: Büyükşen çifti cinayetinde son dakika gelişmesi! Afgan çoban serbest

Konya'da 3 yıl önce öldürülen Metin ve Necla Büyükşen olayı ile ilgili gözaltına alınan ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanan Abdulhamid Uzbek (39) adli kontrol kararıyla bulunduğu cezaevinden tahliye edildi.

Karatay ilçesine bağlı İsmil Mahallesinde yaşayan 3 çocuk babası Metin Büyükşen ve eşi Necla Büyükşen 3 Eylül 2018 günü kar maskeli saldırgan tarafından evlerinde vurularak öldürüldü.

Çiftin kızları Fatma Büşra ise saldırgandan ölü taklidi yaparak kurtuldu. Çiftin doktor oğulları Osman Büyükşen'in Müge Anlı’nın programına çıkıp, konunun tekrar gündeme gelmesi üzerine jandarma bünyesinde özel ekip kuruldu.

Çalışmalar sonrası yapılan operasyonda gözaltına alınan şüphelilerden Esra Taş, sevgilisi Abdullah Başdemir (46) ile onlara yardım ettikleri öğrenilen Zekeriya Okşen, kuzeni Mustafa Okşen ile Afgan uyruklu Abdulhamid Uzbek tutuklandı.

TAHLİYE EDİLDİ

Kuvvetli suç şüphesi ile 'kasten öldürme' suçundan 3 ay önce tutuklanan Afganistan uyruklu Abdulhamid Uzbek soruşturma sürerken adli kontrol kararıyla bulunduğu cezaevinden tahliye edildi.

2021/07/28/buyuksen-cinayetinde-yeni-detaylar-afgan-cobana-100-bin-lira-teklif-edilmis-001.jpg

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.