Halis Demir Özkara

Halis Demir Özkara

Bu Konyaspor alkışlanır!

Bu Konyaspor alkışlanır!

Seyircinin takımıyla buluşması muhteşem oldu. Binlerce taraftar 540 günlük bir aradan sonra yeniden stadyumda buluştu, takımına destek verdi.

Konyaspor geçen hafta Sivas deplasmanında olduğu gibi kendi evinde de 3 puanı hanesine yazdırdı. Ligin ilk iki haftasını altın değerinde 6 puanla kapatan Konyaspor ileriye matuf olumlu sinyaller verdi.

Bu maçın Konyalılar için farklı bir anlamı vardı. Yıllarca Konyaspor’da teknik direktörlük yapan Aykut Kocaman Başakşehir’in başındaydı. Geçen sezonun sonlarına doğru düşme tehlikesi geçiren Başakşehir’e hoca olan Kocaman’a Konyalı taraftarların özel bir sevgisi mevut.

Başakşehir, bire bir değerlendirdiğinde yetenekli oyunculardan oluşuyor. O oyuncular bugünkü maçta da zaman zaman bireysel özelliklerini konuşturdular. Keyifli bir maç izledik. Aykut Hoca’nın bireysel yetenekleri takım oyununa adapte etmede zorluk çektiğini gözlemledik.

İlk yarıda tutuk bir oyun sergileyen, defansta hatalar yapan Konyaspor, yanlışlarını ikinci yarıda gördü ve düzeltti. 1-0 yenik durumda iken 2-1’i yakalamak öyle kolay değil. Yenik oynarken de oyun disiplinini bozmayan bir Konyaspor izledik. İlk gölümüz Endri Çekiçi’den geldi. Çekiçi’nin gölü haftanın gölü olmaya aday güzellikteydi.

Sanırım devre arasında bir şeyler olmuş. Çünkü Konyaspor ikinci devreye fırtına gibi girdi. İkinci yarının ilk 10-15 dakikasında sahada tam üstünlük bizdeydi. Beraberliği bulduktan sonra fırtına dindi ve yeniden dengede devam eden bir görüntü oluştu. Tıpkı Sivas’taki gibi ‘maç böyle bitecek’ derken sahneye Sivas fatihi Cikalleshi’i çıktı. Attığı kafa gölüne şapka çıkartılır.

Konyaspor’un iki golü de güzeldi. Maçtan sonra yayıncı kuruluşun sitesinden maçın özetini tekrar tekrar keyifle izledim. Her iki oyuncuyu da kutluyorum.

Bu yıl her yönü ile farklı bir sezon olacak gibi. İlk defa böyle keyifli bir başlangıç yapıyoruz sezona. Devamı gelir inşaallah.

Şahsen ben bu maçta daha fazla seyirci bekliyordum. Sanırım aşı meselesi nedeni ile istese de seyircilerimiz maça gelemedi. Hem sağlığımız hem de takıma deştiğimiz için aşılanmamız şart. İki aşısını da olan birisi olarak herkese tavsiye ediyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Halis Demir Özkara Arşivi