Halis Demir Özkara

Halis Demir Özkara

Vira Bismillah…

Vira Bismillah…

Ligin ilk maçları zordur. Uzun bir hazırlık dönemi, yeni oyuncular ve yeni oyun anlayışı ile başlar lig maratonu. Her iki takım da birbirini pek tanımaz.

Bundan dolayı ilk üç maça bir nevi hazırlık maçları gözü ile bakılır. Sonra her takım birbirini yavaş yavaş tanımaya başlar ve hesaplar ona göre yapılır.

Oturmuş takımlar için büyük şanstır ilk maçlar aynı zamanda. Elde edilen puanlar hem ilerisi için rahatlık oluşturur hem de başlarken moral kazandırır.

Ligin klas takımlarından biri Sivasspor. Süper Lige çıktıkları günden buyana fırtına esritiyorlar. Bu nedenle işin doğrusu ilk maçımız Sivas ile olunca biraz endişe duymuştum. Çünkü Sivas oturmuş bir takım. Hoca, oyuncu ve oyun kurgusu iyi takımlardan. Geçen yıl da iyi bir sezon geçirdiler. Avrupa maçlarından dolayı daha ciddi bir hazırlık dönemi geçirdiler. Avrupa’da da başarılı oldular.

Maça baktığımızda her iki takımın da temkinli bir oyun oynadığını gördük. Denk güçlerin mücadelesi gibi geçti. Konyaspor, deplasmanda elde edeceği 1 puana razı iken, 3 puan sevinci ile döndü.

Gol, tam da ‘maç bitti’ dediğimiz an geldi. Defansın yaptığı hatayı iyi değerlendirdik ve Konya’ya mutlu dönüyoruz.

Geçen yılın aksine statlarda seyirci var artık. Seyircisiz maçların hiçbir anlamı yok. İnşaallah salgın etkisini yitirir ve statlar seyirci ile dolar.

Haftaya kendi sahamızda oynayacağız. Uzun bir aranın ardından stadımız seyirci ile buluşacak. Sivasspor galibiyetinin ardından seyircilerimizin olabildiğince stada koşacağını düşünüyorum.

Elde edeceğimiz 3 puan çok önemli. İki hafta 6 puan ilerisi için büyük rahatlık sağlayacak. Bugün izlediğimiz Konya, gelecek için umut vadediyor.

Hep böyle olsun diyor ve sezonun tüm takımlar için hayırlı olmasını diliyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Halis Demir Özkara Arşivi