Halis Demir Özkara

Halis Demir Özkara

Konyaspor için göreve!

Konyaspor için göreve!

Konyaspor tüm bir şehri temsil etmektedir. Kapsayıcılık açısından şehri bu kadar kucaklayan bir başka değer yok sanırım.

Sadece şehri temsil etmekle kalmaz, yurdun neresinde olursa olsun bu şehirli herkes o çatının altında kendine yer bulur.  Büyükşehir Belediyesi stadyumunu dolduran 42 bin kişi ile bedeni yurdun veya dünyanın dört tarafında olduğu halde kulağı Konya’da olan 4.2 milyon belki de daha fazla kişi  görüş ve düşünce farklılığı gözetmeden aynı duyguları paylaşır. Stadyumun duvarlarından yansıyarak semaya yükselen ses birlik ve beraberliğin sesidir. 

NEBE Medya Grubu bünyesindeki HABER DAİRESİ’ni ziyaret eden Hilmi Kulluk başkanlığındaki heyeti dinlerken bir kez daha Konya’nın birliğini temsil eden Konyaspor için büyük bir şans olduklarını müşahade ettik. Konyaspor’u yakın takibe aldığım günden buyana bu işe en ehil yönetimce idare ediliyor Konyaspor. Hilmi başkan ile birlikte ikinci Başkan Selçuk Aksoy ve Genel Sekreter Mehmet Günbaş’ın son günlerin tartışmalı konusu ile ilgili düşüncelerini ilgiyle dinledik. Dinledikçe ürperdik. 

Ciddi anlamda hayrete düştük. Bir işin kiracısının o işin sahibinden kat kat yüksek kazanç sahibi olabileceği bir durum var ortada. Anladığımız kadarıyla mal sahibi ile komisyon mukabilinde kazanç sağlaması gereken kiracısının rolleri değişmiş. Akıllara ziyan bir durum. Kulluk başkan kulüp ile reklam ajansı arasındaki sözleşmeyi Necip Fazıl’ın “kurt yapmaz bu taksimi, kuzulara şah olsa” dizeleri ile anlatıyor. Bu nasıl iştir anlamak mümkün değil. 

Her platformda Konya’dan, Konyaspor’dan, Konyalılıktan bahseden herkese bir görev düşüyor. Konyaspor’un hakkını savunmak. Bu haklı davada Konyaspor yönetimini desteklemek. Evet zamanında kılıfına uydurularak bir şeyler yapılmış. Belli ki mızrak çuvala sığmıyor. Belli ki burada haksız bir kazanç var. Belli ki Konyaspor’un bu işten kaybı var. O halde durma zamanı değil. 

Bir sözümüz de Arya reklam ve hayvancılık şirketinin sahip ve yöneticilerine. Bir dönem bu şehirde söz sahibiydiniz diye, şehrin de sahibi olmadınız ya... Konya ve Konyalılık deyince mangalda kül bırakmadığınız günleri biliriz. Madem ki bu işte Konyaspor’un kaybı var, o zaman dilinizden düşürmediğiniz Konyalılığınızı gösterin. 

Gösteriniz ki üzerinizdeki şaibeler yok olsun.

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Halis Demir Özkara Arşivi