Hüseyin Taşkıran

Hüseyin Taşkıran

İYİ DEĞİLDİK!

İYİ DEĞİLDİK!

"Aldığımız  1 puan zamanı tükenen takım için bir "EL" uzatan Erdon ve Miloseviç'in katkılarıyla geldi. Bu bir kalkış olmalı, Konyaspor ayağa kalkmalı" diyerek başlamak istiyorum bugün yazıma!

Haftalardır devam eden kötü gidişatımız, özgüven kaybımız, gol noktasında yaşanan eksikliklerimiz ve daha pek çok örnekle çoğaltılabilecek sebeplerden dolayı hiç şüphesiz bu maçtan 1 puan ile döneceğimizi beklemiyorduk.

Kadroda yapılan ufak değişiklikler ile maçın başında zaten yüreğimiz ağzımıza gelmişti. Bizi nasıl bir maçın beklediğini kestiremiyorduk bile.

Oyun içerisinde yer yer kopmalar yaşayıp cılız ataklar sergilerken sistemin hala olmadığına, oyuncuların hayli fazla eksikliğine bir kez daha şahit olduk. Evet Başakşehir deplasmanından  puan ile dönmek bulunduğumuz kaos ortamında çok değerli oldu, klasik olacak ama altın değerinde 1 puan aldık. Ve böyle devam ederse belki bizi ligde bu aldığımız 1 puan tutacak. Öylesine elzem, öylesine kıymetli oldu bu puan.

Bu puanda emeği olan herkese teşekkür etmek gerekir. Özellikle kanatlardan orta yapacak diye haftalardır beklediğimiz isimlerin yapamadığını yapan Erdon'a, golcü unvanıyla takımda forma terletenlerin yapamadığını sakin bir kafa vuruşuyla yapan Miloseviç'e, Malatya kazasından sonra moral ve form eksikliği yaşayan ve son haftalarda asılsız haberlerle gidecekmiş denilen Serkan'a ise ayrı bir teşekkür gerekiyor. Yaptığı kurtarışlar ile bu puanın en önemli mimarlarından oldu.

İyi değildik ama kıymetli bir puan aldık...

Çözemezsek biteceğiz...

*

Dün bir kez daha anladık ki Konyaspor bu şekilde devam ederse olmaz. Üzülürüz, kaybederiz, eriyip gider tükeniriz. O sebeple devre arasında mutlaka transferler yapılmalı bu takıma. Yedek kulübesi güçlendirilmeli, as kadro sağlamlaştırılmalı.

Kulübün muhasebesini düşünüp yapılan hamleler tutmadı. Atılan adımlar olmadı. Galibiyet geliri nedir unuttuk. Evet iktisat eden hayat bulur ama biz kan kaybediyoruz.

Bu durumdan sıyrılmak için şuradan başlanmalı; İsim sponsorumuz İttifak Holding ile görüşmeler sağlanıp devre arasında verdikleri sözü yerine getirmeleri istenmeli. Sağlam bir isim bu söz ile takıma alınmalı. Gidecekler yollanmalı, artık kimse için yok vefa, yok aidiyet, yok iade-i itibar falan dememeli. Oynayacaklar bir tarafa gidecekler bir tarafa denip devam etmeli.

Yazılarımı takip edenler, sosyal medyada beni bilenler şahit olmuştur ki ben bu tür konulara çok girmem. Maçı ve oyunu, sporu ve skoru konuşurum daima. Ama artık tehlike çanları çalıyor... Kulüp maddi olarak zararda. Boşa kürek çekiyor, kaybediyoruz. Yenilik ve düzenlemeler buradan başlanmalı...

*

Son olarak;

Konyaspor nasılsa kötü gidiyor, biz Avrupa'da grup lideri olduk, ezer geçeriz diye yaklaşmış olmalılar ki aldıkları 1 puan için "Buruk" bir hissiyat yaşadılar. Bu hissiyatla maç sonu Aykut KOCAMAN'a sitem eden Okan BURUK hepimizi şaşırttı. "Serkan sürekli yattı" gibi anlamsız çıkış yapan Okan hoca Akhisar'ın başındayken olanları çok tez unutmuş anlaşılan... Maç sonu zaten gereken cevabı EFENDİ bir şekilde Aykut KOCAMAN verdi.

Biz de efendi bir şekilde Avrupa başarılarını tebrik edelim.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Hüseyin Taşkıran Arşivi