Hüseyin Taşkıran

Hüseyin Taşkıran

MASKE

MASKE

Uzun bir aradan sonra galibiyet yazısı yazıyor olmak mutluluk verici.

3 puana en fazla ihtiyacımız olduğu dönemde, İstanbul'un güçlü ekiplerinden Fenerbahçe'yi yenmek bizim için çok ama çok iyi oldu. Maçın seyircisiz olması, kötü gidişatımız, uzun zamandır iç sahada maç kazanamıyor olmanın verdiği gerginlik, alt sıralarda savaş verdiğimiz takımların kazanması sonucu oluşan baskı düşünülünce galibiyet noktasında hemen hemen herkes emin değil, hatta kimimiz için inanması bile güçtü maalesef. 

Ama Takım olarak oynadık, takım olarak istedik, seyircisiz de olsak, hakemin taktir haklarını rakipten yana kullandığını da görsek, istedik ve başardık. Üstelik 9 kişi. 

Bu galibiyet dileriz moral motivasyon açısından takıma kan olur can olur. Kalan maçlara bu istekle başlar bu istekle sonuçlar alır ve sezon sonu rahat bir nefes alıp hep birlikte bu kabustan uyanırız. 

Maça dair üzerinde konuşulacak çok fazla şey bulamıyorum. En azından Konyaspor için şöyle oynadık böyle iyiydik böyle eksiktik demek istemiyorum. Aldığımız 3 puana sevinip ne VAR ne yok unutmak istiyorum. 

Tabii ki tek bir şey dışında. 
HAKEM ekibinin işgüzarlığı, maçın seyrini değiştirme çabası, ve o gol pozisyonu. 

Olay anında açı gereği görmedin! Yan hakem yetişemedi, şu öve öve dağlara çıkarttığınız VAR SİSTEMİ bunu nasıl göremedi. Var hakemleri bunu nasıl atlıyor anlaması çok güç. Yani gol olması için topun ağlara değmesi mi gerekiyor? Kural mı değişti bu hususta? 

O pozisyonda vermediği gol ile maç 0-0 devam etseydi veya Fenerbahçe gol bulsa ve 1-0 onlar kazansaydı, ligin bitiminde de Konyaspor 2 ya da 3 puan farkla küme düşseydi bunun vebalini verebilirler miydi? Bir şehrin kaderiyle böyle oynanmaz ki? 

Anlaşılan Corona virüsüne karşı önlem alıp maskeyi yanlış yere taktı VAR ekibi.... 

Ya da o maske başka maske... 

İlk defa neticeye bakıp sevindik sayalım. Bu galibiyete çok fazla ihtiyacımız vardı ve alnımızın akıyla kazandık. 

Bu arada herkesin atladığı bir konu var. 

Galibiyeti getiren gol sezon başından bu yana eleştirdiğimiz Bajic'in ayağından geldi. Kedi olalı bir fare tuttu deyimi işte tam da buraya yakıştı. Devam eden haftalarda da aynı başarıyı bekliyoruz.

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Hüseyin Taşkıran Arşivi