Kazım Özçelik

Kazım Özçelik

Alanyaspor'a dikkat...

Alanyaspor'a dikkat...

Her maç, sonucu kadar, stratejik açıdan da büyük önem taşıyor.

Gerekmedikçe; topunla tüfeğinle, topyekûn saldırmayacaksın!

Yani, profesyonelce düşünüp, hesabını kitabını çok iyi yapacaksın!

Hem de her maçın son düdüğüne kadar...

Aman dikkat!

Konyaspor, gerek Fenerbahçe maçında gerekse Kasımpaşaspor karşısında iyi futbolun karşılığını puanlarla aldı. Bunda tabi teknik direktör İsmail Kartal'ın etkisi büyük. Zamanında yaptığı hamlelerle oyunu kendi lehine çevirmeyi başardı. Ancak İsmail Hoca ve talebelerinin önünde zorlu bir Alanyaspor ve Türkiye kupası maçı var.

Perşembe günü Konyaspor’un, Manisa BBSK ile oynayacağı karşılaşmada ortaya çıkacak sonuç, yeşil-beyazlı ekibin Türkiye kupasındaki hedefini de ortaya çıkaracaktır. Eğer ki Başkan Hilmi Kulluk ve İsmail Kartal kupadaki hedeflerini yüksek tutarsa geçmişte yaşadığımız heyecanları tekrar yaşayabiliriz.

Gelelim lige...

Toplanan 7 puan, güzel oyun ve "yenilmeme" durumu, takımın özgüvenini arttırıyor. Ligin 10. haftasında deplasmanda lider Alanyaspor'a konuk olacak Konyaspor’un bu takıma dikkat etmesi gerekiyor. Neden mi?

Alanyaspor oyun disiplini ve takım bütünlüğü ile üst düzeyde. Geçen yıl kaldığı yerden devam eden, hatta üstüne koyarak devam eden bir Alanyaspor var ortada. Bu Alanyaspor, şampiyonluk yarışının içinde ve yoluna kayıpsız devam ediyor.

Onun için de aman dikkat...

Konyaspor teknik heyeti hesabını kitabını iyi yapmalı, yapmalı ki son iki haftada  iyi oyunun karşılığında alınan galibiyetlerin üstüne bir yenisini daha eklemeli.

Açıkçası: Bu zorlu ligde, heybene ne kadar çok puan koyarsan o kadar iyi...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kazım Özçelik Arşivi