Kazım Özçelik

Kazım Özçelik

Başınıza Konya Kadar Taş Düşsün!

Başınıza Konya Kadar Taş Düşsün!

Bu nasıl bir duygusuzluktur?

Bu nasıl bir ruhsuzluktur?

Soruyorum sizlere!

Konyaspor ne zaman şehitlerimize saygısızlık yaptı!

Vatan, millet, şehitler ve gaziler, herkesin olduğu gibi Konyaspor’un da kırmızı çizgisidir.

Kurulduğu günden beri Konyaspor’un bu hassasiyetleri taşımış taşımaya da devam eden bir kulüp olduğunu cümle alem bilir.

Fenerbahçe maçından önce 200 adet basılan Bitlis şehitlerimizin isimlerinin yer aldığı maskenin satışa sunulması Türkiye’yi ve spor camiasını ayağa kaldırdı.

Neymiş efendim şehitler üzerinden para kazanılır mı?

Halbuki oradan gelecek gelir şehit ailelerine verilecekti. Hiç düşünmediniz mi?

Hiç mi aklınıza gelmedi? Soruyorum size!

Geçmişe dönüp hatırlayın….

Konyaspor Kulübünün ve Başkan Hilmi Kulluk başta olmak üzere yönetim kurulu üyelerinin şehitlerimize ve yakınlarına nasıl sahip çıktığını...

Hatırlamıyorsanız ben hatırlatayım birkaç örnek ile:

- Başkan Hilmi Kulluk ve yönetim kurulu, Barış Pınarı Harekatı'na destek olmak için Konyaspor’un oynadığı Büyükşehir Belediye Stadyumundaki güney tribününe 'Şehitler Tribünü' adını vermedi mi? 

- Malatya ve Kasımpaşa maçlarının hasılatlarını Şehit Aileleri Derneğine ve Mehmetçik Vakfına bağışlayan, açık artırma gecesinde takımın imzaladığı formayı aynı şekilde Şehit Aileleri Derneğine bağışlanmak üzere satışa çıkaran ve elde edilen büyük miktarı dernek yetkililerine teslim eden yine Konyaspor değil miydi?

Devam edelim…

- Trabzonspor ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçının tüm hasılatını canlarını bu ülke için seve seve veren aziz şehitlerimizin ailelerine ve yakınlarına bağışlamadı mı?

- Yine Beşiktaş maçında, şehit edilen Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir fotoğrafının bulunduğu 42 bin adet maske dağıtmadı mı?

- Tolunay Sekin’i, Ömer Halisdemir’in ağabeyi Doğan Halisdemir’i, Afrin Şehidi Abdullah Taha Koç’un babası Ahmet Koç’u, Afrin Gazisi Ahmet Çetin’i onur konuğu olarak Konyaspor’un oynadığı maçlarda misafir eden Konyaspor ve yönetimi değil miydi?

- Konyaspor yöneticileri, Maçka ilçesindeki terör saldırısında şehit düşen 16 yaşındaki Eren Bülbül'ün ailesini ziyaret etmedi mi?

Durun daha bitmedi, devam ediyorum!

- Afrin Gazisi Muzaffer Oktay’ı hem UEFA maçında onur konuğu olarak ağırlayan hem de tekerlekli sandalyesini akülü olanla değiştiren yine Konyaspor kulübü değil miydi?

- Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Afrin’e başlattığı harekatta, tüm takım için kamuflaj elbiseler hazırlayan ve Konyasporlu futbolcuların katıldığı Afrin Duasını gerçekleştiren hangi spor kulübüydü? Tabi ki Konyaspor’du…

Bunun gibi sayamadığımız birçok örnekleri var.

Elbette milli bekamızı, toplumsal güvenlik ve düzenimizi onların fedakârlıklarına ve şehadetlerine borçluyuz.

Minnetimizin kelimelerle tarifi imkânsız.

Ama son günlerde yaşanan olaylar bugün bir kaşık suda fırtına koparmaya çalışanların dertlerinin de ne olduğunu herkes biliyor. Amaç ne şehitlerdir ne de gaziler. Konya ve Konyaspor’a olabildiğince zarar vermek…

Şunu açıkça söyleyeyim!

Ne Konyaspor Kulübü ne Başkan Hilmi Kulluk ne de yöneticileri, şehitlerimiz ve onların ailelerini üzecek bir tavırda bulunur. Konyaspor’un, her zaman devletinin, milletinin ve ordusunun yanında durmaya devam edeceğini herkes iyi bilir.

Bu, tam bir çamur at izi kalsın kafası! Konya kadar taş düşsün kafanıza!

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kazım Özçelik Arşivi