Kazım Özçelik

Kazım Özçelik

Sonucu goller tayin eder...

Sonucu goller tayin eder...

Futbolun heyecanı güzeldir, sonucu da goller tayin eder.

Konyaspor bir puan almasına rağmen iyi futbol sergileyen bir takım olarak gözükmedi. Avantadan bir gol attı sonra da skoru korumaya gitti. Koruyayım derken de eldeki bulgurdan oldu.

İyi oynuyorsun. Oyun disiplinine sahip bir görüntü veriyorsun. Ama ne hikmetse kazanır gibi olduğun bir maçı berabere bitirmek zorunda kalıyorsun. Ben böyle bir Konyaspor'u seyretmek ve hazmetmek istemiyorum.

Konyaspor ağır aksak oynuyor. Orta saha oyuncuları zaman zaman top kayıplarında kaldı. Ayrıca rakip kaleye gol vuruşlarına bakıyorum da hiç vurmasalar daha iyi olur. 

Gol olacak pozisyon garibanlığı yaşayan Konyaspor, “Nereye koştuğunun farkında mı acaba?” diyorum.

Konyaspor ağırlık koyacak, maçı kazanabilme adına futbol sergilemekten yoksun kaldı Rize karşısında. Orta saha organizasyonu yoksa, gol yollarında pozisyon üretmesi de ne yazık ki imkansızlaşıyor.

Bir kaç oyuncunun dışında futbolculara bakacak olursak, akıllara durgunluk verecek amatör takım futbolcuları gibi oyun anlayışı içinde kalıyorlar. 

Açıkçası Konyaspor bu maçta sıradanlamış bir takım görüntüsü sergiledi...

Konyaspor kendi evinde, zor da olsa 1 puan kazandı. Yeşil beyazlı ekip, bugün maçı kaybetmeden kurtardı ama ilerisi için hiç de iyi şeyler söylemek mümkün değil...

Rizespor'a gelince...

Rize takım olarak iyi futbol sergilemeye çalışan, arzu ve istekli görünen, olabildiğince de gol pozisyonları üreten gözüktü. Ama her nedense gol atacak becerikli ayakların sahibi Rize adına bulunamadı. Konya'dan 3 puanla ayrılabilirdi ama başaramadı...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kazım Özçelik Arşivi